ВІДБУВСЯ ВИПУСК БАКАЛАВРІВ НА ФАКУЛЬТЕТІ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ

24 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Така важлива подія в житті кожного випускника, як отримання диплома, є підведення підсумків роботи викладачів та здобувачів вищої освіти, оприлюднення результатів їхньої спільної плідної праці.

   24 червня 2022 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулося вручення дипломів бакалавра молодшим лікарям ветеринарної медицини.

 

 

   Щирі слова привітання пролунали від декана факультету ветеринарної медицини академіка НААН України Миколи Цвіліховського. Він привітав випускників з початком нового етапу їх життя та побажав успішної кар’єри, міцного здоров’я і реалізації всіх планів та задумів. Наголосив, що сьогодні перед випускниками відкриваються нові життєві обрії. Запросив випускників вступати до магістратури і здобути повну вищу освіту та приєднатися до багатотисячної родини лікарів ветеринарної медицини.

      

   Від ректорату Університету зі словами вітання виступив начальник навчального відділу Ярослав Рудик, який побажав здоров’я, професійного росту, мати постійний тісний зв'язок з рідною alma mater і також запросив випускників бакалаврату до вступу в магістратуру.

  

 

   Від випускників зі словами вдячності виступив Назар Демидюк, який подякував ректорату, деканату і професорсько-викладацькому складу за організацію на високому рівні освітнього процесу та надані знання і практичні уміння.

  

  

   До привітань також приєдналися присутні викладачі.

          

   Ще раз вітаємо всіх випускників БАКАЛАВРАТУ-2022 з цією знаменною подією у їхньому житті, бажаємо благополуччя, сімейного щастя, міцного здоров’я, успіхів, закінчення війни і мирного неба та чекаємо всіх у магістратурі!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана ФВМ

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook