Вибір є завжди: бесіда із абітурієнтом

24 червня 2022 року

Холодов Дмитро Павлович із Києва ще вагається із вибором майбутньої професії, адже різноманіття можливостей ускладнює остаточно визначитися із вподобаннями. Однак сумнівів щодо вибору навчального закладу у нього не було. Він обрав саме Національний університет біоресурсів і природокористування України.


– Скажіть, будь ласка, Дмитре, чому обрали спеціальність "Міжнародні відносини”?


– «Міжнародні відносини» – топова спеціальність останнього десятиліття, яка з кожним роком набуває все більшої популярності. Я вважаю, що ця професія поєднує не лише знання та досвід відносин між країнами, а й глобалізацію політики, дипломатію. Мене спонукало бажання спробувати себе в ролі дипломата, і надзвичайно зацікавила ця спеціальність.

 

– Чому зупинилися саме на НУБіП України для здобуття освіти?


– Я обрав НУБіП, бо моя мама розповідала, що закінчувала у 2011 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України й говорила, що цей університет є одним із провідних університетів України.

 

– Які у вас очікування від навчання в нашому університет?


– Я очікую від навчання в НУБіП набуття кваліфікації з обраного фаху та можливості реалізувати себе в подальшому житті. Перше враження від університету позитивне.

 

– Дякую, Дмитре. І бажаю успіхів при здійсненні мрії!

 

З майбутнім абітурієнтом та студентом спілкувалася
Людмила Лановюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook