На засіданні вченої ради підвели підсумки другого семестру 2021-2022 н.р.

20 червня 2022 року

   20 червня 2022 року відбулося засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту, де були розглянуті питання освітнього процесу у 2 семестрі 2021-2022 навчального року.

   Заступник декана Людмила Чорненька висвітлила питання результатів весняної екзаменаційної сесії у розрізі показників успішності. Людмила Миколаївна зазначила, що є певний відсоток студентів, які мають заборгованості з однієї або декількох дисциплін і для ліквідації даних заборгованостей необхідно терміново організувати та забезпечити можливість їх усунння студентами.
   Голови екзаменаційних комісії по написанню атестаційного екзамену прозвітували про результати роботи комісій у студентів денної та заочної форм навчання. Нагадаємо, що цього року через військовий стан в країні було прийняте рішення замінити захист бакалаврських кваліфікаційних робіт на написання атестаційного екзамену.
   Про готовність кафедр до нового 2022-2023 навчального року доповіли завідуючі кафедр, де було відмічено, що всі дисципліни забезпечені навчально-методичними матеріалами, робочі програми та силабуси висвітлені на сторінках кафедр сайту НУБіП.
   Завідувачі кафедр факультету аграрного менеджменту також доповіли про проведену профорієнтаційну роботу науково-педагогічними працівниками. Вступна кампанія 2022 року відрізняється від попередніх та має ряд особливостей, які потрібно враховувати при проведенні профорієнтації. 
   Декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до членів вченої ради з інформацією про терміни вступної кампанії для бакалаврів та магістрів у 2022 році, наголосивши на тому, що необхідно активізувати роботу з контингентом студентів, які були відраховані в попередні роки, студентами з інших навчальних закладів для залучення їх до навчання на перший (бакалаврський) та другий (магістерський) рівні.    
   За результатами відкритого голосування одноголосним рішенням було рекомендовано до присвоєння почесного звання "Заслужений працівник освіти України" доктора економічних наук, професора, член-кореспондента НАН України Лідію Василівну Шинкарук.
   На засіданні також було рекомендовано до друку ряд навчально-методичних праць.

Секретар вченої ради Лариса Карпенко
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook