На юридичному факультеті завершено прийом випускного атестаційного іспиту у студентів бакалаврату

18 червня 2022 року

     Суботня днина 18 червня 2022 року стала завершальною у тижневому марафоні з прийому випускного атестаційного екзамену у бакалаврів юридичного факультету денної форми навчання. Шість днів поспіль, починаючи з понеділка, Екзаменаційна комісія у складі Марини Дейнеги (голова), Олени Улютіної (заступниці голови), Віри Качур і Лілії Панькової (члени ЕК),а також секретаря Юлії Канарик пройшли в інтенсивному режимі. Адже шість академічних груп, близько півтораста студентів/ок необхідно було вислухати та оцінити щодо готовності отримати ступінь «Бакалавра права».

Прийом випускного атестаційного екзамену пройшов з 13 червня до 18 червня, на жаль, у дистанційному форматі за традиційним алгоритмом: письмова частина на навчально-інформаційному порталі НУБіП України Elearn, усна співбесіда – у режимі онлайн конференції.

Кожний із випускників вимагав всебічного підходу до своєї роботи, особливо під час усного опитування. Але це було того варте! Адже кожний із них показав як свої знання з фахових компонент, так і продемонстрував ті soft skills, яких він опанував протягом чотирьох років навчання.

Екзамен завершено, попереду урочисте вручення дипломів (для когось навіть відзнакою) та підготовка до вступного випробування у магістратуру.

Тож зичимо нашим юним колегам наснаги, терпіння та успіху на цьому шляху,

а також чекаємо у лавах магістрів-правників!

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook