Відкрита онлайн лекція доцента кафедри надійності техніки Банного Олександра

30 квітня 2022, 19:34
29 квітня 2022 року, відбулась онлайн відкрита лекція кандидата технічних наук, доцента кафедри надійності техніки Олександра Банного для студентів 4 та 2 скороченого терміну курсів навчання, освітнього ступеню «Бакалавр», спеціальність 133 - «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну з дисципліни «Надійність сільськогосподарської  техніки». Тема лекції «Обкатування відремонтованих виробів».
Якісне виготовлення та технічний сервіс сільськогосподарської техніки мають велике значення для функціонування АПК в Україні.
Надійність – одна з основних проблем сучасної техніки, яка вирішується на етапах проектування, виробництва, дослідження, експлуатації й ремонту машин та технологічного обладнання.
Підтримання працездатності, відновлення ресурсу машин і технологічного обладнання, підвищення їх безвідмовності – важливе завдання підприємств, які пов’язані з технічним сервісом. Підвищення надійності сільськогосподарської техніки також має велике економічне значення.
Лекцію проведено на високому науково-методичному рівні з використанням сучасних мультимедійних засобів. Тему лекційного заняття чітко сформульовано, структура плану відповідала робочій програмі навчальної дисципліни з курсу «Надійність сільськогосподарських машин» для студентів спеціальність 133 - «Галузеве машинобудування».
По закінченню лекції студенти задавали цікаві питання щодо новітніх технологій забезпечення надійності та сучасні методі обкатки сільськогосподарської техніки та впровадження їх у виробництво.
 
Андрій Новицький,  
завідувач кафедри надійності техніки
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook