Назар Кравчук: «Фізична культура потрібна людям і фізичної, і розумової праці. Але особливо вона необхідна дітям і підліткам»!

15 червня 2022 року

 Серед усіх прийнятих людиною рішень найважливішу роль і вплив відіграє вибір життєвого шляху. Потреба у цьому виборі виникає тоді, коли людина починає усвідомлювати себе в суспільстві й міркувати про свої прагнення. Залишається зовсім мало часу для здійснення вирішального вибору в житті, вибору, який наперед визначить твою подальшу долю і професійну зайнятість. 

 Наш сьогоднішній співрозмовник, Кравчук Назарвизначився зі своїм призначення та вибором професії. 

 

– Назаре, розкажіть нам, будь ласка, про себе?

 

  Мене звати Кравчук Назар, мені 17 років. Я проживаю в місті Суми. Здобув повну середню освіту у Сумській обласній гімназії-інтернаті для талановитих та творчо обдарованих дітей.


   – Чому Ви обрали спеціальність «Фізична культура і спорт»?


  Обрав для себе спеціальність 017 «Фізична культура і спорт» насамперед тому, що фізична культура і спорт запобігають захворюванням, зміцнюють психофізичне здоров'я та сприяють зростанню добробуту. До того ж спорт самоорганізовує, дисциплінує, надає людині молодість. На мою думку, спорт дійсно є не лише стилем життя, а й самим життям, рухом вперед!

– Звідки Ви дізналися про НУБіП України і чому обрали наш університет для навчання?


  Про НУБіП України дізнався від друзів, які тут навчаються і дуже схвально відгукуються про цей ЗВО, та від своїх батьків. А також, спілкуючись з друзями та відслідковуючи інформацію у соціальних мережах, мені стало відомо, що згідно рейтингу закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022» НУБіП України – традиційно в десятці кращих та займає 8-ме місце та увійшов до рейтингу найкращих університетів світу – QS World University Rankings 2023. Як на мене, НУБіП України – дуже сучасний університет, який постійно розвивається, крокує в ногу з часом та прагне дати студенту усе найкраще!

 

– Розкажіть, звідки Ви дізналися про гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України та чим він Вас зацікавив?

  Про гуманітарно-педагогічний факультет я дізнався від викладачів кафедри філософії та міжнародної комунікації.  Оскільки гуманітарно-педагогічний факультет, на чолі з деканом Інною Савицькою, є одним з провідних факультетів, то після того як відвідав день відкритих дверей, однозначно визначився з вибором і факультету, і спеціальності. Серед багатьох закладів вищої освіти України НУБіП є лідером за багатьма показниками. Так, із соціальних мереж, інформації на сайті університету та факультету, а також власної присутності на «Дні відкритих дверей НУБІП України», що проводився он-лайн, я зробив висновки і переконався щодо місця навчання – це є однозначно НУБіП України а саме, гуманітарно-педагогічний факультет. НУБіП вважаю найкращим та перспективним закладом вищої освіти в Україні і одним з найвідоміших українських університетів в Європі. А головне ‒ він дає велику кількість можливостей для розвитку і самореалізації.


– Які пріоритети Ви ставите у навчанні?


  Сподіваюся здобути теоретичні і, що дуже для мене важливо, практичні знання, уміння, та навички щодо організації спортивного тренування, проведення уроків з фізичної культури, фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів; а також щодо профілактиці захворювань та травматизму, ще надання долікарської допомоги та ведення здорового способу життя.
  

 


    Дуже сподіваюсь, що до вересня закінчиться війна, настане мир, і ми зможемо приїхати на очне навчання, адже для першокурсників дуже важливо ознайомитися з новим колективом і атмосферою університетського життя. Знаю, що студентське життя завжди наповнене приємними і незабутніми моментами та дарує багато нових знайомств і друзів, а тому чекаю цього часу з нетерпінням. А також вірю, що в університеті буде цікаве навчання та продуктивні дні, які принесуть великі успіхи у моїй майбутній кар’єрі.

   Дякуємо, Назаре! Хочеться побажати всім нам українцям миру, Вам успіхів і реалізації

на елітному факультеті НУБІП України!

Слава Україні!!! Героям Слава!!!

 

Інтерв’ю з абітурієнтом провела
Світлана Гейко,
доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook