Ірина Білокопитенко обирає Педагогіку вищої школи

15 червня 2022 року

 

– Добрий день, представтеся та розкажіть про себе.


– Білокопитенко Ірина Володимірівна, я закінчила бакалавратуру з психології Харківського педагогічного університету ім. Г.С. Сковороди. Я планую навчатись на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України за освітньою програмою «Педагогіка вищої школи».

 

– Скажіть, будь ласка, чому вирішили вступати саме до нашого університету?


Я народилася у Черкасах. Закінчивши школу я приїхала у Харків де отримала свою першу освіту. Пізніше у мене була нагода відвідати Київ. Під час прогулянки моя подруга повела мене до Ботанічного саду. Мені дуже сподобався цей затишний парк. Я була зачарована красою квітів і рідкісних рослин. Тоді ж я дізналася, що будівлі розташовані поблизу є Національним університетом біоресурсів та природокористування України, а Ботанічний сад є окремим підрозділом цього університету. Вже тоді у мене виникло підсвідоме бажання вчитися у цьому красивому й затишному місці.

 

Чому Ви обрали спеціальність 011 Освітні, педагогічні науки?


Я провожу тренінги в Харківській школі бізнесу та фінансів. І з певного часу стала відчувати необхідність знань з педагогіки. Вважаю, що освіта в сфері педагогіки, зокрема педагогіки вищої школи, стане мені у пригоді.

 

– Як Ви дізналися про університет та, зокрема, про цю спеціальність?


Я вже давно міркувала продовжити освіту. Але мене стримувало те, що я вже дуже давно закінчила школу і відверто кажучи, я побоювалась здавати вступні іспити. Особливо непокоїла мене необхідність здавати англійську мову. А коли я дізналася від викладача кафедри педагогіки про спрощені умови прийму в цьому році, то я вже не вагалась. Це мій шанс поступити в магістратуру і отримати освіту.

 

– Які ваші очікування від навчання в університеті?


По-перше, це отримати диплом магістра, – це посилить мої кар’єрні сподівання та мою конкурентоспроможність. Також сподіваюсь на зустріч з інтересними людьми, розширити кругозір, отримати ґрунтовні знання з педагогіки. До речі, колись я відвідувала курс тренінгів у Центрі лідерства НТУ «ХПІ». З того часу мене дуже зацікавила тема лідерства. Тому я з великим задоволенням дізналася, що на кафедрі педагогіки є своя школа лідерології та відповідний навчальний курс. Сподіваюсь задовольнити свої потреби і в цієї сфері.

 

Інтерв’ю з абітурієнтом провів
старший викладач кафедри педагогіки
Ірина Костиря

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook