Вебінари для науковців і здобувачів у червні

6 червня 2022 року

 

     Компанія Clarivate продовжує працювати у напрямі професійного розвитку науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти України (студенти, аспіранти) та запрошує на безкоштовні вебінари українською на платформі Webex, з можливістю отримати сертифікат учасника за умови прослуховування більше 90 % основного часу вебінару.
 
     Тематика вебінарів.

1. Серія «Ресурси Clarivate для наукової діяльності»

 
     — 9 червня 2022. Як обрати видання для публікації та не помилитися з вибором:
Що дає науковцю публікація в міжнародному виданні? Як обрати видання для публікації? Скільки коштує? Де опублікуватися безкоштовно? В яких журналах більше статей за моєю темою за останні роки? Як зберегти перелік таких видань? Що таке високоцитована робота? Чи є обмеження за кількістю авторів, установ, посилань в переліку літератури? Як швидко статтю прорецензують і надрукують? Структура статті, правила оформлення. Як швидко і без помилок оформити публікацію за форматом видання Що можна/не можна робити зі статтею після публікації? Перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection. Відповіді на ваші запитання.
     Реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register, заповніть анкету
 
     — 14 червня 2022. Clarivate для науковців:
Мета вебінару нагадати/познайомити, навчити ефективно працювати з головними ресурсами Clarivate для наукової діяльності. Зокрема з базою даних Web of Science Core Collection для пошуку, аналізу наукової літератури, підбору видань, партнерств, грантів. Journal Citation Reports для коректної оцінці, порівняння видань. EndNote – оформлення власних публікацій за форматами обраного видання, EndNote Click пошук повних текстів, Publons презентації досягнень науковця. Розраховано на початківців та тих хто бажає ознайомитися з останніми оновленнями ресурсів. Відповіді на ваші запитання.
     Реєстрація: оберіть зручний час, перейдіть за посиланням, натисніть на слово Register, заповніть анкету
 

2. Cерія «Research Smarter»

 
     — 28 червня 2022. Research Smarter: Світ цитувань:
Цитування та його види. Чому ми цитуємо документи? Структура Web of Science, звідки та які там цитування, як їх оцінити та використати. Чемпіони цитувань та сплячі красуні.Звіт по цитуванню та пов'язані записи. Про що говорять абсолютні та нормалізовані показники, які використовували цитування: імпакт-фактор, CNCI, JCI, індекс Хірша тощо. Як ці метрика використовується для оцінки організацій, тем і науковців. Як збільшити цитування та h-індекс? Чому не підраховано всі цитати? Профіль автора, хто та де цитує ваші публікації (географія цитування). Пошук в пристатейній бібліографії. Як знайти цитування робіт/журналів, якщо вони не проіндексовані у Web of Science? Відповіді на ваші запитання.
     Реєстрація: (київський час; натисніть на Register та заповніть анкету)
 
     — 30 червня 2022. Research Smarter: Новий Journal Citation Reports:
Що чекає нас в новому Journal Citation Reports? Приєднуйтесь до нашого вебінару, щоб дізнатися як проаналізувати впливовість журналу, досліджуючи значну кількість показників цитування, в т.ч. імпакт-фактор журналу, і його варіації, JCI квартиль та інші. І як приймати зважені рішення де публікуватися, незалежно від того, надсилаєте ви свій перший рукопис чи чергова видатна публікація.
     Реєстрація: (київський час; натисніть на Register та заповніть анкету)
 
     Інформація від компанії Clarivate: опис ресурсів, розклад вебінарів, розшук неотриманих сертифікатів та інше за покликанням: https://clarivate.libguides.com/europe/ukraine
     Записи вебінарів: записані вебінари завжди допоможуть вам ефективно використовувати ресурси Clarivate для наукової діяльності (Чекаємо на каналі).
 
 
Володимир Отченашко,

начальник науково-дослідної частини 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook