Екзамен це важливий етап в підготовці фахівців
Для розвитку агропромислового комплексу необхідна підготовка фахівців технологів, що володіють знаннями фундаментальних наук і вміють застосовувати всі можливості сучасної науки для вирішення поточних проблем, впроваджують у виробництво продуктів харчування передові технології. Так, студенти другого курсу спеціальності «Харчові технології» оволоділи знаннями з дисципліни «Фізична і колоїдна хімія» та успішно склали іспит.
Минула перша від початку війни студентська сесія. Обставини склалися так, що ми були змушеними в котрий раз перейти на дистанційні технології. Проте ми навчились пристосовуватись і до таких викликів. Оскільки це не перший наш досвід проведення освітнього процесу онлайн, ми зумілиі в такий час швидко адаптуватись Цей формат працює в університеті злагоджено, навчальні заняття для студентів проводяться за допомогою відео-конференцій, використовується система електронного навчання Moodle, яка наповнена необхідними навчальними матеріалами. Зокрема, лабораторні роботи, які потребують проведення експериментів, викладачі в режимі відео демонструють всі необхідні експерименти.
Олена Хижан,
доцент кафедри загальної , органічної та фізичної хімії