Травневе засідання вченої ради економічного факультету

21 травня 2022, 13:00
   20 травня 2022 року відбулося чергове засідання вченої ради економічного факультету.

    Голова вченої ради професор Діброва А.Д. розпочав роботу з порядку денного, в якому були питання: про атестацію аспірантів, присвоєння вчених звань, навчально-методичне забезпечення та інше.
   Про затвердження результатів атестації аспірантів факультету доповіла заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В., яка зазначила що згідно наказу №232 була проведена атестація аспірантів. Гаранти освітньо-наукових програм PhD доктор філософії Байдала В.В., Давиденко Н.М., Гуцаленко Л.В., Ільчук М.М. прозвітували про стан атестації аспірантів в межах ОНП «Економіка підприємств та галузей національного господарства», «Облік і оподаткування», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Рішенням вченої ради факультету було ухвалено атестувати аспірантів, які успішно відзвітували про проведену ними роботу.
 
    
     Вченою радою економічного факультету було розглянуто питання щодо рекомендації присвоєння вчених звань. На засіданні було рекомендовано до друку навчально-методичну літературу, зазначено, що всі подані матеріали відповідають встановленим вимогам.
     Було обговорено, внесено та затверджено зміни до складу проєктних груп освітніх програм підготовки магістрів, PhD докторів філософії за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

     Також було зосереджено увагу на науковій діяльності, публікаційній активності, підготовці до святкування 124 річниці університету та інших важливих питаннях життєдіяльності факультету.

Лариса Олійник,
секретар Вченої ради економічного факультету
 

 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook