Стартував аварійний ремонт покрівлі даху 10 гуртожитку

10 червня 2022 року
     З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України суспільство немов поставило своє життя на паузу… Проте є речі, які поставити на паузу неможливо. Це, зокрема, стосується інфраструктурних об’єктів, аварійних ситуацій. Тому невипадково ректорат університету ретельно проаналізував стан кампусу і навчальних корпусів та виокремив ті види ремонтних робіт і об’єкти, без яких неможливо продовжувати забезпечувати якісний і безпечний навчальний процес та побут.

     Один з них – гуртожиток № 10 – єдиний у студентському містечку, що залишився із старою аварійною покрівлею. Ще до 24 лютого університет закупив матеріали для його перекриття, проте війна внесла свої корективи та ремонтні роботи були відтерміновані. Зазначимо, що протягом року гуртожиток потерпав від протікання води під час несприятливих погодних умов. Покрівля даху декілька разів зазнавала точкових ремонтів, проте результат був недовготривалим.

     Сьогодні, 10 червня 2022 року, розпочали роботу із капітальної заміни старого покриття на новий шатровий дах. Під керівництвом директора студентського містечка Сергія Стецюка та головного інженера Олега Самсонюка будівельні матеріали вже підняті на дах і свою роботу розпочала бригада покрівельників. Вони дають обіцянку завершити всі необхідні роботи до кінця літніх канікул. Мешканці проживатимуть у гуртожитку з новою, сучасною покрівлею даху, яка стійка до забаганок природи.

     Зараз такий час, коли маємо змогу побудувати таке майбутнє для України, якого справді хочемо. Ми в свою чергу робимо усе можливе, щоб мешканці відчули турботу про себе, оцінили пророблену роботу.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook