«Діти – наше майбутнє, сенс життя і щастя»

1 червня 2022 року
 

01 червня в групі 21-П було проведено виховний захід з нагоди  Міжнародного Дня захисту дітей, який відзначають 1 червня. Це одне з найстаріших міжнародних свят, прекрасне свято радості та одвічної надії. Це свято – нагадування суспільству про необхідність захищати права дитини, щоб усі діти росли щасливими, навчалися, займалися улюбленою справою і в майбутньому стали чудовими батьками та громадянами своєї країни.

Особливо важливим цей день видається під час війни в Україні, бо сьогодні наші діти гинуть від рук російських окупантів...

Здобувачі освіти Левчик Ангеліна, Соломай Марія, Цинко Дарина, Вознюк Михайло, Козачок Оксана, Кушнір Богдан, Данильчук Андрій, Мазепа Софія підготували змістовні і цікаві виступи і презентації про історію і традиції свята, цікаві факти, пов’язані з цим днем, права дітей і їх захист, проблеми дитинства в Україні і в світі.  

Діти – маленькі частинки великого щастя, ім’я якому – Життя! Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Вони повинні жити в світі, який не знає, що таке жорстокість, біль та насильство. Щоденно на планеті 80 тис. дітей помирають від голоду в країнах Африки, Азії, Латинської Америки, 40 тис. – від нестачі ліків та медичної допомоги. Дітей підстерігає неписемність, непосильна і багатогодинна робота заради шматка хліба, різні хвороби, грубість дорослих, а часом і жорстокість батьків. А в українських дітей війна краде дитинство...

За даними ювенальних прокурорів більше ніж 689 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії Російської Федерації. Станом на ранок 1 червня 2022 року офіційне число дітей-жертв – 243, поранених -446.

Щасливого, мирного і незабутнього дитинства бажаємо всім дітям!

Бережімо дітей – вони наше майбутнє!

 

Тетяна Купчишина, куратор 21-П групи

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook