Дорогі колеги студенти, батьки, шановні та величні УКРАЇНЦІ!

19 травня 2022 року
     Вітаю із чудовим святом самобутньої, неповторної, мальовничої української культури - із Днем вишиванки! Вона символізує зв'язок поколінь, пробуджує високі патріотичні почуття у серці кожного українця.
     Вишиванка – одяг вільних людей, - це не просто частина одягу, це частина України та її людей, частина її історії, якій уже багато років. І це справжній оберіг, який, як раніше вірили, захищає від зла. А в період війни в Україні вкотре покаже єдність, непохитність та красу українського народу. Українські традиції - одні з найкрасивіших у світі. І в наших із вами силах розповсюдити їх, розповісти про них усім. Українські вишиванки знає увесь світ. Він бачить якою прекрасною, світлою є наша Україна та її символи!
     Нехай День вишиванки зітре кордони та об'єднає українців у всьому світі, а мудрість та сила тисячолітньої традиції дасть нам натхнення. Бажаю зміцнення української ідентичності заради процвітання України! Заради перемоги над ворогом! З вірою, що відродиться й розквітне буйним цвітом Україна, як квітнуть візерунки на полотні вишиванки!
     Відмінного настрою та яскравих вражень! Нехай це народне свято стає дедалі популярнішим з року в рік, а життя прекрасніше і яскравіше!
 

Сергій Кропивко, директор коледжу 



Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook