Атестацію магістрів 1 року навчання ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» успішно пройдено!

3 червня 2022 року

 На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відповідно до Положення про підготовку і захист кваліфікаційної магістерської роботи у НУБіП України та вимог до атестації студентів магістратури відбулась атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами».

 

В ході засідання кафедри було заслухано звіти студентів денної і заочної форм навчання. Під час виступів магістри акцентували увагу на актуальності обраної теми кваліфікаційної магістерської роботи та проблемі дослідження, визначили об’єкт та предмет дослідження, головну мету і завдання, а також представили результати теоретичної частини дослідження. Окрему увагу було приділено стану виконання робіт згідно Індивідуального навчального плану кожного студента.

 

 

За результатами засідання кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту здобувачам було надано рекомендації для подальшої роботи та ухвалено рішення атестувати всіх студентів магістратури.

Попереду багато роботи, але час ще є, головне - не зупинятись на початому! Тож побажажаємо нашим магістрам успіхів, натхнення, міцності духу, здоров'я і обов'язково миру!

Анна Дергач,
доцент кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook