«Ловіть момент» – разом з Coursera!

31 травня 2022 року

 

120Американський провайдер відкритих онлайн-курсів Coursera з курсами та лекціями від понад 200 провідних світових університетів і компаній (Stanford, Google, Meta тощо) відкрив для українців безоплатний доступ до всіх своїх курсів. Ба більше, Coursera for Campus відтепер доступна для всіх українських закладів вищої освіти та студентів. Це означає, що доступ до понад 5200 курсів і 2200 проєктів від провідних університетів і партнерів Coursera буде безплатним.

До війни, для українців, щоб отримати доступ до завдань на оцінку, потрібно було заплатити, а вчитися на основі самих лише відеолекцій малоефективно. Окремі повністю безкоштовні курси були і раніше, але як знайти їх, якщо відповідної опції в каталозі на їх сайті просто немає? Пропонуємо до вашої уваги список з більш ніж 1150 онлайн-курсів, що і досі абсолютно безкоштовно доступні на Coursera!

Їх зібрав Dhawal Shah – засновник агрегатора онлайн-курсів Class-central.com.

https://docs.google.com/document/d/1cvN1tpc8Qb-AOlXhcvmjO1Qi7nk_mS5-xwN-6uUB7vo/edit?usp=sharing

Курси розділені на категорії: бізнес, комп’ютерні науки, здоров’я та таке інше. Для цих курсів при реєстрації й досі доступний варіант “Full Course, No Certificate” (“Весь курс, Без сертифікату”), що дозволяє навчатися абсолютно безкоштовно.

Що тут ще сказати? Шукайте цікаві вам дисципліни і ловіть момент поки ці курси залишаються безкоштовними! Для того щоб ними скористатися, потрібно залишити заявку заповнивши наступну форму: https://forms.gle/mkwjiUy8MucU3gYa8

Сергій ШТОГРИН,
уповноважений за впровадження
онлайн-освіти в коледжі
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook