Чернігівська область: проводяться заходи щодо запобігання та протидії масовим пожежам у лісах

27 травня 2022 року
Державна служба України з надзвичайних ситуацій

 Упродовж тижня відбулися спільні наради за участі співробітників районних підрозділів Головного управління ДСНС України у Чернігівській області та лісокористувачів області. Зустрічі були присвячені спільній боротьбі з порушниками правил пожежної безпеки в лісах Сіверщини.

Під час нарад ДСНСники та лісокористувачі скоординували свої дії у протидії пожежам в природних екосистемах, враховуючи умови воєнного стану в Україні. Для запобігання виникненню і ліквідації лісових пожеж були визначені шляхи оперативної взаємодії структурних підрозділів ДСНС України та суб`єктів лісового господарювання.

Через бойові дії, часткову замінованість територій рятувальники та лісівники не завжди можуть повноцінно попереджувати та ліквідовувати пожежі. Тому питання взаємодії відповідних структур, а найголовніше, свідомість кожного громадянина, є найактуальнішими на сьогодні. Бережемо ліс разом!

 

Джерело: Державна служба України з надзвичайних ситуацій. https://dsns.gov.ua/uk/news/ostanni-novini/cernigivska-oblast-provodyatsya-zaxodi-shhodo-zapobigannya-ta-protidiyi-masovim-pozezam-u-lisax

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook