PhD: крокуємо до перемоги разом!

28 травня 2022, 11:50
     Минуло три місяці героїчної боротьби українського народу з рашистськими окупантами. Мужні герої Збройних Сил України продовжують тримати стрій та впевнено крокують вперед до нашої перемоги.

     Разом зі всією Україною, мужньо продовжує свою діяльністю НУБіП України на чолі з ректором Станіславом Миколайовичем Ніколаєнком та всіма членами Ректорату. Вченою радою Університету було одноголосно прийняте рішення щомісячно відправляти частину своєї заробітної плати в підтримку ЗСУ. Не виключенням стала аспірантська спільнота: велика частка аспірантів всіх років навчання підтримали ініціативний проєкт ректорату та напраляють частину своєї стипендії на допомогу героям Збройних Сил, приймають активну участі у волонтерських рухах, мужньо вступили до ТрО, постійно надають психологічну підтримку.

     Враховуючи тяжкі умови сьогодення, аспіранти мужньо тримають науковий стрій та продовжують приймати активну участь в наукових розробках та проєктах. Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Миколайович Кваша продовжує всіляко підтримувати здобувачів ступеня доктора філософії та постійно піклується про їх добробут. Саме тому, ми звернулись до профільного проректора з питанням, чи звертались до ректорату аспіранти з проханням підтримати їх після рашистської окупації?
     «Нещодавно до нас звертались аспіранти, котрі були в окупації в Гостомелі, Ірпені, а також в Маріуполі. Ми намагаємось допомогти кожному, хто цього потребує. Саме тому, за підтримки ректора Станіслава Миколайовича було прийнято рішення надати для таких постраждалих аспірантів матеріальну допомогу для відновлення житла чи закупівлі продуктів харчування, ліків. Також ми готові допомогти нашим здобувачам з поселенням до гуртожитків Університету та надати необхідне харчування постраждалим.»

     Незважаючи на тяжкі умови сьогодення, всі гаранти освітньо-наукових програм підготовки здобувачів ступеня PhD були готові до проходження акредитацій, всі вони подали до Нацагентства відомості самооцінювання та продовжили наполегливу працю в напрямку удосконалення ОНП та навчальних планів на наступний 2022-2023 навчальний рік.
     Не менш оптимістично наразі також налаштовані аспіранти, котрі продовжують працювати в напрямку своїх наукових досліджень, приймають участь у конференціях, опубліковують статті, а також впевнено крокують до захисту дисертаційних досліджень.

     Варто згадати, що відділом аспірантури у квітні було проведено квітневу вступну кампанію, подачу документів за якою вступники здійснили у дистанційному режимі. Також, майбутні доктори філософії успішно склали екзамени зі спеціальностей, філософії науки та іноземної мови за професійним спрямуванням, а такому були зараховані до освітньо-наукових програм: Інформаційні технології; Право; Економіка; Менеджмент; Фінанси, банківська справа та страхування; Підприємництво, торгівля та біржова діяльність.
     Разом з цим, нагадаємо, що з 11 липня відділ аспірантури розпочинає прийом документів для чергового вступу до аспірантури на місця за державним замовленням.

     Протягом першої половини травня поточного року на всіх ННІ/факультетах НУБіП пройшла чергова атестація аспірантів.

     Станом на сьогодні, аспірантура продовжує не лише наукове життя, а й постійно підтримує ініціативи аспірантів на шляху до духовного збагачення. Як відомо, ще в серпні минулого року було розпочато реалізацію аспірантського проєкту «Книга Знань НУБіП України». Спільними зусиллями Ректорату та проректора Сергія Миколайовича, фінансовій підтримці аспірантів, а також меценатів даний експонат вже розміщено поруч з Алеєю Слави НУБіП України та був відкритий ректором Станіславом Миколайовичем 27 травня в День 124-ої річниці Університету. 

     НУБіП України щиро прийняв всіх високоповажних гостей заради спільного відзначення Річниці в ім’я підтримки Збройних Сил України.
     Крокуємо до перемоги разом!

     Слава Україні!
     Героям Слава!

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook