Кафедра відзначає День університету 2022

27 травня 2022 року
НУБіП України
День Університету є святом для кожного, кого доля одного разу звела з Національним університетом біоресурсів та природокористування України. Сьогоднішня 124-та річниця відзначається в особливих умовах: більше 2 років Україна і весь світ жили в умовах пандемії, а з 24 лютого в умовах військового стану.
Колектив кафедри ветеринарної гігієни ім.проесора А.К.Скороходька долучився до заходів, з нагоди Дня НУБіП України, в першу чергу, вшанувавши пам'ять засновників Alma mater та кафедри зокрема, адже нинішній рік є ювілейним для кафедри.
 
 
Викладачі кафедри поклали квіти біля пам’ятника її засновника - професора А.К. Скороходька, який у грудні 1922 року став першим очільником кафедри гігієни у складі Київського ветеринарно-зоотехнічного інституту (КВЗІ).

 
Весь колектив кафедри долучився до Урочистого зібрання Вченої ради Національного університету біоресурсів і природокористування.

 
 
Маємо надію, що зовсім скоро спосіб життя в умовах воєнного стану ми змінимо на звичний, мирний. Студенти зранку поспішатимуть на заняття, в аудиторії, а ми, викладачі, поспішатимемо до них. А після занять будемо насолоджуватись проведенням вільного часу у місцях відпочинку, у Студентському сквері, на Алеї Слави. Дякуємо колегам за активну, енергійну, самовіддану працю задля спільного добра!


Разом - ми сильні та переможемо!
Слава Україні! Героям Слава! Все буде Україна!

    

Марія Кучерук, завідувач кафедри ветеринарної гігієни

імені професора А.К.Скороходька

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook