Вчена рада факультету тваринництва та водних біоресурсів в он-лайн режимі

26 травня 2022 року

    19 травня 2022 р. за головуванням Руслана Кононенка відбулося он-лайн засідання вченої ради присвячене життєдіяльності факультету тваринництва та водних біоресурсів.

   Відкриваючи засідання, Руслан Кононенко привітав усіх членів вченої ради з Всесвітнім днем вишиванки, зазначивши, що вишиванка – своєрідний унікальний код українського етносу, яка яскраво відображає особливу національну традицію народу.

   Також він зауважив, що незважаючи на складні умови, факультет має продовжувати ефективно працювати і знаходити сучасні підходи до вирішення поставлених завдань.

    Руслан Кононенко зупинився на основних завданнях, що ставляться керівництвом перед колективом факультету – найголовнішими із яких є питання якості організації і проведення літньої екзаменаційної сесії 2021–2022 н.р. у дистанційному режимі, навчальної практики студентів та профорієнтаційної роботи викладачів факультету.

   Далі були розглянуті питання порядку денного. Перше питання про підходи до профорієнтаційної роботи на кафедрах: годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного; конярства і бджільництва; технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві; технологій виробництва молока та м’яса ‒ доповіли завідувачі кафедр: Михайло Сичов, Микола Повозніков, Вадим Лихач, Анатолій Угнівенко.

    Далі були розглянуті питання про підготовку аспірантів на кафедрах факультету тваринництва та водних біоресурсів та про результати проведення 76-ї науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Сучасні технології у тваринництві та рибництві: навколишнє середовище – виробництво продукції – екологічні проблеми» які доповів директор НДІ Іван Чумаченко, відмітивши про високу активність участі в конференції не лише доповідачів з нашого факультету, а й з інших ЗВО України і зарубіжжя.

   Завідувач кафедри аквакультури, професор Віталій Бех представив наукову доповідь на тему “Перспективи розвитку рибного господарства України”, яка викликала зацікавленість присутніх

    Вченою радою також були рекомендовані до друку навчально-методичні матеріали, підготовлені науково-педагогічними працівниками факультету.

     Підводячи підсумки вченої ради декан факультету наголосив, що найближчі роки колективу факультету доведеться переналаштовуватися до вимог часу. Факультет має розвиватися і рухатися вперед незважаючи на виклики які нам ставляться світом.

Людмила Зламанюк
секретар ради

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook