День відкритих дверей у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

24 травня 2022 року

В травні поточного року ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» радо відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів. Учні дев’ятих та одинадцятих класів шкіл міста Мукачева та району і всі охочі прийшли, щоб дізнатися про навчальний заклад зі сторічною  історією, його славними традиціями, умови вступу, поспілкуватися з викладачами та студентами.

Приємні враження відвідувачі змогли отримати відразу, переступивши поріг коледжу: світле та просторе фоє, яскрава фотозона, атмосфера гостинності та доброзичливості.

До офіційного відкриття заходу випускники шкіл мали можливість ознайомитись з виставкою-презентацією спеціальностей, у рамках якої наші студенти демонстрували одержані знання та навички у своїй професії, проводили майстер-класи для майбутніх абітурієнтів.

Кожна циклова комісія намагалася якнайяскравіше представити вступникам спеціальності, за якими заклад готує фахівців.

Учні та їхні батьки, а це близько 210 гостей, мали змогу подивитися презентаційний фільм про Мукачівський фаховий коледж, оглянути інформаційні тематичні стенди, а також отримали рекламні буклети й інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Захід розпочався у актовій залі, програму якого представила заступник директора з виховної роботи Вікторія Попович.

З вітальним словом до гостей звернувся очільник фахового коледжу Юрій Садварі, який запросив нинішніх випускників шкіл на навчання до нашого освітнього закладу, запевнив, що саме тут вони зможуть отримати якісну освіту, набути професійні навички, стати затребуваними фахівцями і успішно реалізувати себе у обраній професії. «Окрім цього, усім випускникам, – зауважив Юрій Юрійович, – надається можливість продовжувати навчання у НУБіП України, який має високий рейтинг і добре знаний не тільки в Україні, а й далеко за її межами».

Цікавою для майбутніх абітурієнтів була розповідь Діани Стецович, голови ради студентського самоврядування коледжу, студентки ІV курсу відділення правознавства, про насичене студентське життя не тільки в процесі навчання, а й вміло організованому дозвіллі, культурно-масовій роботі, а це – змістовні пізнавальні конкурси, вікторини, виховні години, літературно-мистецькі вечори, святкові концерти, спортивні змагання, турніри, до проведення яких залучаються як викладачі, так і студентське самоврядування.

Вичерпну інформацію щодо вступної кампанії 2022 учасникам зустрічі надав відповідальний секретар Приймальної комісії Ілля-Олександр Застулка. Говорячи про цьогорічну вступну кампанію, секретар ПК зауважив, що вона має певні особливості, пов᾽язані з ситуацією, що склалася на сьогодні в Україні, а саме: зміни строків подачі документів та спрощення умов вступу до вищих навчальних закладів для здобуття різних освітніх ступенів.

Відповідальний секретар також ознайомив зі спеціальностями, за якими готують фахівців, озвучив терміни прийому документів та проведення вступних випробувань, які цьогоріч проводитимуться у формі усної індивідуальної співбесіди з української мови.

Завідувачі відділень Наталія Павлишинець, Мар’яна Гуленко, Сергій Соскіда, Ольга Гудзовата презентували свої відділення, розповіли про особливості та специфіку навчання за обраними спеціальностями, переваги навчання на відділенні, можливості подальшого продовження навчання у Національному університеті біоресурсів та природокористування України за скороченим терміном і як результат - успішного працевлаштування. Усі запевнили, що у коледжі працюють висококваліфіковані фахівці, які добре знають свою справу, мають чималий досвід, креативно і творчо підходять до реалізації освітніх завдань.

Доброзичливості та гарного настрою усім присутнім в актовій залі додали аматорські виступи студентів нашого коледжу – танцювального колективу «Мінімаксі» та кращих декламаторів.

Після офіційної частини гості коледжу відвідали навчальні аудиторії і лабораторії, ветеринарну клініку дрібних тварин, колекційно-дослідне поле,побували в тренажерному та спортивному залах. І кожен із присутніх зміг побачити все на власні очі, щоб у майбутньому зробити правильний вибір! Адже коледжу є чим пишатися. Це оснащені новою технікою комп’ютерні класи, сучасні лабораторії, потужна спортивна база, актова зала, гуртожиток з побутовими та ігровими кімнатами, бібліотекою, – все до послуг студентів.

День відкритих дверей пройшов у позитивній атмосфері спілкування.

Сподіваємося, що наші зусилля були недаремними, і кожен, хто завітав на День відкритих дверей, зробить свій вибір – стане нашим першокурсником!

Адміністрація коледжу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook