Розширене засідання ректорату

24 травня 2022, 11:00
Корпус № 3, ауд. 309

     У вівторок, 24 травня о 11.00 (к. 309, корпус № 3) відбудеться засідання ректорату.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

  1. Про затвердження Правил прийому на навчання до НУБіП України в 2022 році. Доповідає відповідальний секретар приймальної комісії Ковалевський Сергій Сергійович.
  2. Про рекомендацію до затвердження Вченою радою Університету Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників НУБІП України на 2022 рік. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович.
  3. Про активізацію роботи з отримання міжнародних грантів. Доповідає проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович.
  4. Про обрання лічильної комісії для проведення процедури таємного голосування на засіданні Вченої ради університету 27 травня 2022 р. Доповідає ректор Ніколаєнко Станіслав Миколайович.
  5. Про план заходів на червень 2022 р. Доповідають: проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Кондратюк Вадим Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович, проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Ткачук Вадим Анатолійович, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Іщенко Валерій Васильович, учений секретар Барановська Оксана Дмитрівна.
  6. Різне.
     
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook