На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відновлено виїзні заняття на базі навчально-дослідних господарств університету

8 жовтня 2014 року

     На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва відновлено проведення виїзних лабораторних (практичних) занять. Тож, у період з 8 вересня до 5 жовтня студенти 3 курсу перебували на таких заняттях у відокремлених підрозділах університету.



Студенти 3 курсу на молочно-товарній фермі ВП НУБіП України

«Великоснітинське НДГ ім. О. В. Музиченка»



Доцент Бочков В.М. проводить заняття з дисципліни «Розведення тварин» в умовах

ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О. В. Музиченка»

     Під керівництвом науково-педагогічних працівників студенти вели племінний і виробничий облік, визначали продуктивність тварин шляхом проведення контрольних надоїв і зважувань, оцінювання якісних показників молока, аналізу якості кормів та збалансованості раціонів годівлі тварин. Також брали активну участь у виконанні різних технологічних операцій з виробництва продукції тваринництва. Зокрема, на молочно-товарній фермі ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О. В. Музиченка» цілий місяць працювали операторами машинного доїння корів.

 

 Студентка під час виконання технологічної операції доїння корів на молочно-товарній фермі

ВП НУБіП України «Великоснітинське НДГ ім. О. В. Музиченка»

     За період проходження виїзних лабораторних (практичних) у студентів сформувалися професійні навички і вміння, завзятість та самостійність у визначенні цілей професійної діяльності.
     Керівництво та працівники Великоснітинського НДГ ім. О. В. Музиченка високо оцінили теоретичні знання третьокурсників та подякували за допомогу.


Н. Кос,
заступник декана факультету технології виробництва
і переробки продукції тваринництва

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook