ХІ «Фестиваль студентської науки - 2022»

20 травня 2022 року

З 3 по 18 травня в університеті відбувся ХІ «Фестиваль студентської науки - 2022», присвячений 124-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки.
Так, 18 травня відбулося фінальне засідання – підведення підсумків Фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків базового закладу та відокремлених структуних підрозділів університету. Зустріч відбувалася у формі вебконференції за присутності 157 учасників.
Відкрив засідання ректор Станіслав Ніколаєнко, відзначивши, що кафедри університету забезпечують діяльність 242 студентських наукових гуртків, які охоплюють наукову діяльність майже 3000 студентів.

Станіслав Ніколаєнко, відзначив у своїй доповіді успіхи аспірантів університету, які здібільшого є випускниками багатьох студентських наукових гуртків університету. Аспірантки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Катерина Семенюк, захисту рослин біотехнологій та екології Анна Ковпак, ветеринарної медицини Лідія Москаленко є стипендіатами Кабінету Міністрів України. Аспірант ННІ лісового і садово-паркового господарства Максим Мацала отримав грант Ернста Маха і проходив стажування у Віденському університеті природних ресурсів і прикладних природничих наук. Аспіранти факультету тваринництва та водних біоресурсів в рамках реалізації проєкту ERASMUS+ «Покращення навичок з лабораторної практики у фахівців агропродовольчого сектору Східної Європи»  Михайло Матвєєв та Тарас Якубець проходили стажування в університеті м. Терамо, Італія.

Далі зустріч проходила за Програмою засідання ХІ «Фестивалю студентської науки-2022» шляхом презентацій інформації про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків переможцями І етапу фестивалю.
На фінальному етапі оцінювання гуртків здійснює комісія у складі представників науково-дослідної частини, ради молодих вчених, ради аспірантів, студентської організації університету.


Голова Ради аспірантів університету
Сергій МИХНЮК 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook