СТУДЕНТИ ЗНОВУ В НАВЧАЛЬНИХ АУДИТОРІЯХ!

19 травня 2022 року

 

Як би студентам не подобалось дистанційне навчання, скільки б воно не мало переваг, все одно це ніколи не замінить нам живого спілкування під час навчального процесу

У цей непростий для України час, після вимушених канікул та тривалого дистанційного навчання в умовах воєнного стану Мукачівський фаховий коледж відновив освітній процес, використавши при цьому очне відвідування занять студентами.

Навчаючись очно, студенти слухають лекції в аудиторіях, приходять в обов'язковому порядку на семінари, виконують  практичні заняття, на яких викладачі мають змогу продемонструвати роботу сучасних приладів в оснащених аудиторіях та навчити студентів в подальшому користуватися ними, готуються до  захисту курсових робіт та здачі заліково-екзаменаційної сесії.

Звичайно, очна форма відрізняється від дистанційної, і має свої плюси: повноцінне отримання знань; регулярна зустріч з викладачами; тренування самодисципліни, сили волі; своєчасне виконання завдань та інші.

З цього можна зробити висновок, що вищу освіту краще отримувати очно та освоюють свою майбутню професію поглиблено.  

Студенти раді початку очного навчання, раді знову зустріти знайомі обличчя викладачів, друзів та отримувати все нові і нові знання!

 

Наталія Павлишинець, Мар’яна Пиринець

 

 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook