Студенти 2 курсу успішно завершують вивчення ветеринарної вірусології

19 травня 2022, 8:51
ФВМ НУБіП України

   Складні умови війни внесли корективи у плани і можливості кожної людини — змінилася потужність інтернету, загострилася потреба у правдивій інформації. І саме дистанційна освіта, яка успішно провадиться у нашому університеті, дає можливість своєчасно отримувати необхідні знання, спілкуватися студентам і викладачам і вирішувати планові завдання.

   А завдань у студентів, які вивчають ветеринарну вірусологію вистачає — це і засвоєння методів виявлення вірусів, вивчення їхніх властивостей, патогенності, правильно уміти діагностувати інфекційні захворювання вірусної етіології.
   На допомогу приходять платформи Zoom, Webex, Elearn, Youtube, Google, Wikipedia та різноманітні месенджери. Особливо зручним є Elearn, де викладені електронні курси «Ветеринарна вірусологія» та «Veterinary Virology».

   Практично кожна зустріч зі студентами відбувається згідно графіку занять і супроводжується спілкуванням по темі заняття.

  І вже готові до екзаменаційних випробовувань студенти 2, 9 і 10 груп, де викладає професор кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Оксана Яблонська.


   Особливістю навчання студентів 10 групи є те, що знання вони здобувають англійською, отже мають можливість отримувати найсвіжішу інформацію на лекціях, практичних та в інтернеті щодо вірусних патогенів.

   Тож з вірою у Перемогу України готуємося до екзаменів та практики.
 

Оксана Яблонська, професор кафедри епізоотології,
 мікробіології і вірусології НУБІП України

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook