Екзаменаційна сесія і вступна кампанія у полі зору ректорату

17 травня 2022, 10:00
     16 травня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету зазначив, що колектив продовжує свою діяльність в умовах воєнного стану, триває підготовка до завершення навчального семестру, екзаменаційної сесії, випуску, відзначення 124-річниці НУБіП та ведеться активна профорієнтаційна робота.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про акредитацію освітньо-наукових програм і проведену атестацію аспірантів.
     Учений секретар Оксана Барановська зупинилася на проектах порядків денних засідань ректорату та вченої ради, планується таємне голосування щодо присвоєння вчених звань.

     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк повідомив про підсумки І етапу ХІ «Фестивалю студентської науки-2022», який проводився на базі ННІ, факультетів та відокремлених підрозділів університету з визначення кращих серед 242 студентських наукових гуртків. Фінальне засідання відбудеться у форматі вебконференції 18 травня. Відзначено про початок відповідно до графіку з 16 травня по 2 червня онлайн-зустрічей з підрозділами університету з обговорення перспективних тематик наукових досліджень на 2023 рік. В навчально-дослідних господарствах завершилася посівна компанія.
     Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський доповів про завершення реєстрації учасників олімпіади для вступу в університет. На кінець травня заплановано провести безпосередньо саму олімпіаду, про що учасників буде повідомлено додатково.

     Голова профспілкової організації студентів та аспірантів Олексій Мельник проінформував про допомогу ще 13 студентам, а загалом вже понад 70-м, які постраждали внаслідок військової агресії росії.
    Заступник голови Студентської організації Олександр Вертелецький закцентував на проведенні 23 травня конференції студентів, присвяченій загальній ситуації в державі, змінам до академічного рейтингу тощо.

     Начальник відділу дистанційної освіти та координації роботи відокремлених підрозділів Олександр Санченко проінформував про часткове відновлення очного навчання в Мукачівському, Бережанському, Немішаєвському фахових коледжах, міжкафедральних лабораторіях. Триває підготовка до вступної кампанії, затвердження правил прийому на 2022 рік.

     Голова благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін закцентував на допомозі співробітникам, науково-педагогічним працівникам, студентам і аспірантам. За період війни вже надано такої допомоги на загальну суму понад 260 тисяч гривень.
     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук доповів про старт роботи групи із супроводу грантової роботи для участі в конкурсах на дослідження. Минулого тижня науковці агробіологічного факультету виграли такий грант за програмою Горизонт.

     Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на підготовці територій, завершенні об’єктів до 124-річчя університету, поточні аварійні ремонти. В гуртожитках завершується обстеження електрофурнітури та щитових, електромереж.
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик доповів про перебіг екзаменаційної сесії у випускових курсів, постійний моніторинг явки студентів на навчальні заняття.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук наголосив на важливості тижня, адже завершується навчальний семестр. На 18 травня запланована нарада із заступниками деканів та директорів щодо організації екзаменаційної сесії.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – продовжити моніторинг освітнього процесу, завершення навчального семестру, складання іспитів та виготовлення документів про освіту, спланувати зустріч ректора з вступниками до магістратури. Сергію Кваші – контролювати хід підготовки до відзначення Дня університету. Валерію Іщенку – встановити жорсткий режим економії енергоресурсів, води, паливно-мастильних матеріалів, спланувати нараду з енергоефективності, внести пропозиції з проведення аварійних ремонтів в гуртожитках.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook