Звітування аспірантів на кафедрі інтегрованого захисту та карантину рослин

12 травня 2022 року
Кафедра інтегрованого захисту та карантину рослин

      10 травня 2022 року на кафедрі інтегрованого захисту та карантину рослин у змішаному форматі відбулася атестація аспірантів наукового ступеня доктора філософії. Над своїми дисертаційними роботами працюють сім аспірантів зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин». Попри військовий час всі аспіранти і викладачі були присутніми на засіданні.

Особлива увага була приділена тим аспірантам, у яких в 2022 році закінчується термін навчання в аспірантурі, а саме: Сергій Мороз (керівник доктор с.-г. н., професор Доля М.М.), Сергій Вербовський, Ігор Приходько (керівник доктор б. н., професор Бабич А.Г.). Аспіранти детально розповіли про свої дослідження, наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях. Наукові керівники навели стислу характеристику аспірантам.


 

 

Бабич А.Г. закцентував увагу на тому, що всі аспіранти є активними та налаштовані сумлінно працювати і вчасно подати дисертацію до захисту.

Доля М.М. зазначив, що аспіранти попри складний час продовжують працювати над своїми дослідженнями і заслуговують на позитивне рішення з атестації.

За результатами обговорення звітів членами кафедри схвалено рішення про атестацію аспірантів за звітний період.

1.     Вербовський С. В.

2.     Приходько І. В.

3.     Мороз С. Ю.

4.     Хеллаф Н.І.

5.     Кострич Д. В.

6.     Білоусова Т.В.

7.     Попович М.В.

На останок, колектив кафедри привітав аспірантів з успішною атестацією і побажав вчасної підготовки і захисту дисертаційної роботи.

Усім мирного неба, здоров’я і успіхів!!!

 

 

Леся Бондарева

 

cекретар кафедри

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook