Відбулась організаційна година зі студентами 5 курсу 10 групи

11 травня 2022 року

Студенти 5 курсу 10 групи факультету ветеринарної медицини у складний воєнний час продовжують традиційні зустрічі з куратором групи, доцентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька Вітою Михайлівною Михальською. Важливо пам'ятати, що кожна зустріч чи то на лекціях, чи на лабораторних, виховній годині чи просто спілкування з друзями - це усвідомлення згуртованості і розуміння того, що разом - ми сила, ми єдині і перемога за Україною.

Он-лайн зустріч відбулася 10 травня 2022 р. і до зустрічі змогли долучитися 13 студентів з 17 за списком. Під час зустрічі було обговорено ряд питань щодо графіку навчання та проведення сесії, вимог та організації виробничої практики, підготовки до ЄДКІ та рейтингові бали за різні види діяльності студентів. Кожен розповів про своє місцезнаходження та умови проживання, можливості користування навчальним порталом ельорн та успіхами у навчанні.
Куратор також наголосила щодо активізації відвідування студентами онлайн - занять та виконання завдань на платформі elearn.
Не зважаючи на складнощі, пов’язані з воєнним станом, усі студенти одноголосно висловили своє бажання навчатися та успішно закінчити семестр.


Марина Женжера , староста 5 курсу 10 групи

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook