Поетичний флешмоб «СЕРЦЕ МАМИ»

8 травня 2022 року
 

Серце мами, рідне і гаряче,

За тобою слідує в путі,

І коли душа твоя заплаче -

Серце від образи захистить.

І закриє від біди собою.

Серце мами, сповнене тривог,

Серце мами завжди із тобою!

Наталія МАЙ

 

День матері в Україні офіційно святкують у другу неділю травня. Цього року вітати матусь ми будемо 8 травня.

Напередодні цього свята з ініціативи НМЦ ВФПО відбувся поетичний флешмоб «СЕРЦЕ МАМИ». В режимі онлайн до флешмобу долучились завідувачки бібліотек Борщівського агротехнічного фахового коледжу, ВСП «Рівненський фаховий коледж НУБіП України», Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого НУБіП України, Путивльського фахового коледжу СНАУ, Іллінецького державного аграрного коледжу,  Чернятинського фахового коледжу ВНАУ, Володимир-Волинського фахового коледжу імені Агата́нгела  Кри́мського, Бережанського фахового коледжу НУБіП України та інших закладів фахової передвищої освіти.

Багато поетів, письменників, піснярів возвеличили і оспівали образ матері у своїх творах. Серед них - прикарпатська письменниця та журналістка Оксана Кузів, яка долучилась до марафону своїм неповторним світом слова.

Учасниками флешмобу стали і викладачі та студенти нашого коледжу. Це Оксана Басюк, викладачка юридичних дисциплін, Діана Скоропада, студентка економічного відділення та Артем Цибульніков, студент відділення програмування, які представили зворушливу поетичну інсценізацію. Відео можна переглянути за таким покликанням:

Щиро дякуємо усім учасникам, а також Олександру Талімончуку, заступнику директора з виховної роботи, Ірині Якимчук, завідувачці відділення програмування, Людмилі Балдич, методисту коледжу, Анатолію Гарасюку, адміністратору бази даних БІЦ, які активно долучились до підготовки відео.

Бажаємо кожній матері та кожній дитині, щоб невидима ниточка зв’язку, яка їх об’єднує, ніколи не розривалась, а завжди підтримувала, надихала та оберігала, особливо у такі тривожні часи, які переживають сьогодні українські діти і матері.

 

Людмила Бурячинська

  


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook