Завершення другого семестру у полі зору наставників академічних груп факультету ветеринарної медицини

10 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   Наша перемога залежить від єдності системності в роботі і здатності злагоджено працювати в команді. Головним завданням сьогодення і на перспективу є підготовка висококваліфікованих фахівців для зміцнення кадрового потенціалу держави.

   9 травня під головуванням Миколи Цвіліховського відбулося засідання деканату з наставниками академічних груп факультету ветеринарної медицини, на якому було розглянуто перебіг освітнього процесу в другому семестрі, місця перебування здобувачів вищої освіти та ряд важливих питань, які стосуються життєдіяльності факультету.

   Декан проінформував присутніх про поточну ситуацію і події, які відбулися в Університеті та на факультеті. Зокрема, триває навчальний процес в дистанційному режимі в умовах воєнного стану і постійно зростає відвідуваність занять студентами, які активно опановують професію фахівця ветеринарної медицини. Всі три освітньо-наукової програми факультету пройшли зразкову акредитацію. Двічі було проведено Дні відкритих дверей. Продовжується чергування викладачів у навчальному корпусі №12 та гуртожитку №6. Цілодобово працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Здійснюється підготовка кафедр до нового навчального року. Регулярно проводяться засідання експертних комісій із розгляду навчально-методичної і наукової літератури, а також засідання навчально-методичної комісії факультету, НДІ здоров’я тварин та наукової ради. Університетом надається матеріальна підтримка співробітникам і студентам, що постраждали внаслідок війни. Викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України. Факультет допомагає лікарськими засобами для забезпечення тваринництва постраждалому внаслідок російської агресії ВСП НУБіП України Немішаївському фаховому коледжу.

   Наголошено, що кожен науково-педагогічний працівник факультету має тримати під контролем проведення заліково-екзаменаційної сесії. Всі співробітники факультету зобов’язані активно продовжувати проведення профорієнтаційної роботи з урахуванням реалій воєнного стану.

   Кожен наставник академічної групи детально доповів про стан виконання освітньої програми та місця перебування здобувачів вищої освіти, а також за необхідності матеріальної допомоги постраждали здобувачам вищої освіти і залучення абітурієнтів на навчання.

                            

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук та Тарас Савчук акцентували увагу на перебігу навчального процесу та проведені навчальної практики. Закликали з відповідальністю і розумінням підійти до прийому заліково-екзаменаційної сесії. Зосередили увагу на профорієнтації, залученні абітурієнтів на навчання. Було наголошено на необхідності постійного зв’язку наставників академічних груп з деканатом та студентами.

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав у повній мірі володіти ситуацією, підтримувати постійний зв’язок з своїми студентськими групами, допомагати один одному та побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

 

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook