Сучасність і пріоритети: день відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті

5 травня 2022, 11:00
     Страшна війна, яку розв’язали в нашій славній Україні рашистські загарбники, приносить смуток і біль у кожну родину, псує мрії і плани, проте український народ впевнений, що вистоїть і переможе, здобувши мирне майбутнє. Саме тому у Національному університеті біоресурсів і природокористування України роблять все для того, щоб молодь могла продовжувати навчатися і розвиватися, а в новому навчальному році за парти сіло наше поповнення - студенти–першокурсники. Заради таких планів 5 травня 2022 року в університеті, хоч і онлайн, відбувся День відкритих дверей.

     Після першої частини, де ректор університету академік Станіслав Миколайович Ніколаєнко презентував переваги університету перед іншими вишами, розповів про місце НУБіП у міжнародних рейтингах та ін., майбутні абітурієнти долучилися до Дня відкритих дверей і на найкращому факультеті університету – гуманітарно-педагогічному.

     Про те, що саме цей факультет найкращий, щиро, переконливо і актуально у першій презентації пояснила декан факультету доцент Інна Миколаївна Савицька. Вона представила багатство, різноманітність і престижність спеціальностей, якими можна оволодіти на факультеті, охарактеризувала міжнародні програми, можливості стажування за кордоном і отримання подвійних дипломів, які мають наші студенти, показала (хоч і віртуально) матеріально-технічну базу факультету, розповіла про центри і лабораторії, у яких навчаються майбутні бакалаври і магістри.

     Про переваги кожної з освітніх програм та можливості працевлашування після закінчення навчання говорили завідувачі випускових кафедр. І справді: кожна наша спеціальність у сучасних умовах просто необхідна. Соціальний працівник чи психолог, журналіст чи міжнародник, філолог чи перекладач, фахівець з фізичної культури і спорту чи соціально-психологічної реабілітації, інформаційно-комунікативних технологій в освіті чи управління персоналом – кожен знайде своє місце у сучасному світі і роботу до душі, а допоможуть у цьому висококваліфіковані педагоги-науковці, які забезпечують навчальний процес.

 

     Голова студентської організації факультету Маргарита Гулян з точки зору студентства запевнила, що кожен, хто вступить на гуманітарно-педагогічний факультет, ніколи про це не шкодуватиме, а буде навчатися та розвиватися із великим задоволенням.
 

     Це підтвердили і відеоролики про спортивні секції, гуртки кафедри фізичного виховання, творчі колективи та студії кафедри культурології, які працюють на нашому факультеті.
    Зустріч продовжилася у форматі цікавого діалогу між старшокласниками, батьками та працівниками факультету, тож усі зрозуміли: дружня команда працівників і студентів гуманітарно-педагогічного факультету з великою радістю чекає на нових студентів та забезпечить їх високим рівнем знань та натхненням.
 
     Бажаємо всім мирного неба над головою! Із нетерпінням чекаємо на вас!

     Слава Україні! Героям Слава! 

Ірина Майданюк,
 завідувач кафедри культурології
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook