У здоровому тілі здоровий дух: травнева толока на факультеті тваринництва та водних біоресурсів

8 травня 2022 року
    Не зважаючи на усі перепитії воєнного стану в країні наш університет продовжує працювати на усіх фронтах «освітянської ниви».
     Проведення навчального процесу на високому рівні потребує і створення відповідних умов, в тому числі і побутових. Саме тому 5 травня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбуласятравнева толока на території навчально-науково-виробничої лабораторії конярства.
     Майже 30 науково-педагогічних працівників і студентів виявили бажання допомогти з благоустроєм території стайні. Тож з посмішками на обличчі усі завзято взялись до справи.
 
 
     Під керівництвом декана факультету Руслана Кононенка та завідувача лабораторії Анжеліки Дідковської було прибрано територію, розчищено квітники та насадження форзицій, проведено упорядкування доріжок, побілено бордюри, обкопано дерева, покошено газони та пострижено кущові насадження.
     Спільна праця і прекрасна трудова атмосфера, спілкування з колегами надихнули усіх присутніх. Фізична праця загартовує тіло, а у здоровому тілі й здоровий дух.
 
     Факультет тваринництва та водних біоресурсів завжди радо зустрічає усіх гостей чистою територією та вірить у якнайскорішу перемогу України!
 
Сергій Грищенко,
заступник декана факультету тваринництва

 та водних біоресурсів 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook