Проведення навчальної практики з дисципліни «Гігієна харчових продуктів» он лайн

6 травня 2022, 16:33

На цьому тижні у студентів 4 курсу, що навчаються за спеціальностями 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» розпочалась навчальна практика. З дисципліни «Гігієна харчових продуктів», на електронному курсі платформи Elearn для проведення практики створено відповідний розділ.

Під час проходження навчання он лайн, студенти мали змогу ознайомитись з навчальним відеоматеріалом, щодо особливості роботи сучасних молочних комплексів, технологічного процесу отримання молока коров’ячого, а також ознайомились з основними етапами виробництва консервованих м’ясних виробів.

Закріпили пройдений теоретичний матеріал у сфері безпечності харчових продуктів, показники безпечності та якості молока та ознайомились з роботою державної лабораторії ветеринарно-санітарної експертизи на ринку. Під час дистанційної навчальної практики, також проводились відеоконференції (Zoom) та консультації за допомогою додатку для обміну повідомленнями (Telegram).

Загалом, враховуючі військовий стан в Україні та проблеми з інтернет-з’єднанням, можна впевнено сказати, що студенти розуміють важливість навчання, навіть у такий важкий час та намагаються вчасно виконувати свою роботу.

 

Гриб Ю.В., асистент кафедри ветеринарної гігієни
ім. проф. А.К. Скороходька
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook