75-та науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів»

25 листопада 2021 року
25 листопада 2021 року на економічному факультеті НУБіП України в онлайн форматі відбулася 75-та науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів», яка зібрала понад 100 учасників.

Пленарне засідання з вітальним словом відкрив декан економічного факультету д.е.н., професор Діброва Анатолій Дмитрович


Анатолій Дмитрович представив доповідь на тему: “Європейський зелений курс: потенційні можливості та виклики для розвитку аграрного сектору економіки України”.

 

 
 
Активну участь в роботі конференції прийняли НПП кафедри економіки та магістри спеціальності 051 “Економіка”.
 
 
Доктор економічний наук, заступник декана економічного факультету з наукової роботи Негода Юлія Володимирівна представила доповідь на тему “Розвиток жіночого підприємництва в Україні”, яка визвала жваву дискусію серед присутніх.
 
\
 
Доктор економічних наук, доцент кафедри економіки Мірзоєва Тетяна Володимирівна в своїй доповіді “Досягнення України на світовому ринку товарів і послуг” ознайомила присутніх з досягненнями нашої держави  на світовому ринку за її 30-ну історію.
 
 

 Після закінчення пленарного засідання, робота конференції продовжилась в секціях.

Тетяна Гуцул

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook