І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт на кафедрі економіки

17 січня 2022 року

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021 р. № 1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» та наказу ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України (№ 1293 від 24.11.2021 р.) 17 січня 2022 року на кафедрі економіки був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт.

Мета конкурсу ‒ розвиток інтелектуального потенціалу талановитої молоді; активізація та підтримка наукової роботи студентів як найважливішого фактору формування фахівців нового типу; стимулювання їх інтересу до дослідницької роботи, участі у наукових програмах, проектній, конструкторській та інших формах науково-дослідної діяльності; оволодіння ними інноваційними технологіями.

Згідно «Положення про Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей», конкурс проходить у два тури. У першому турі по кожній, визначеній наказом МОН України галузі знань, відбираються кращі, самостійно підготовлені студентські наукові роботи для участі у другому турі. Другий тур проводиться у закладах вищої освіти, визначених МОН України.
 
На розсуд комісії студенти спеціальності «Економіка підприємства» представили свої дослідження у вигляді доповідей з презентаціями. 
 
 
 
 
 
По завершенні засідання завідувачка кафедри Вікторія Байдала подякувала усім студентам, що підготув>али роботи, доповіді та презентації за темою досліджень, їх керівникам за виконану роботу та членам комісії.
 
Комісія обрала кращі наукові роботи, які будуть рекомендовані до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за відповідними галузями знань і спеціальностями.
 
 
Анна Якимовська

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook