Виховна година присвячена “Дню Матері”

5 травня 2022 року

 

1Можна у світі чимало зробити –
Перетворити зиму на літо.
Можна море й океани здолати,
Гору найвищу штурмом узяти,
Можна пройти крізь пустелі і хащі,
Тільки без мами не можна нізащо,
Бо найдорожче стоїть за словами:
“В світі усе починається з мами!” 
(Анатолій Костецький)

05.05.2022 р. куратор групи Е-11М Оксана Дудар провела виховну годину до “Дня Матері”.

6

Кажуть, що світом править любов. Ми любимо, нас люблять ... Іноді взаємно, іноді без відповіді. Але є на світі любов, яка не підвладна нічому: ні часу, ні пересудів, ні забуттю. Це любов матері. Вона супроводжує нас з самої першої миті на цій землі. Ми зростаємо, їдемо з рідного дому. Але навіть на краю землі ми пам'ятаємо, що десь далеко нас чекають теплі мамині руки і ласкаві очі.

5

Материнство - маленький подвиг. Немає нічого сильнішого, ніж материнська любов. Немає нічого важливішого, ніж материнське серце. Немає нічого безціннішого ніж материнське тепло. Найніжніші і дбайливі руки. Нескінченне терпіння, віддача, любов, ніжність, мудрість.

23

Разом з студентами групи Е-11М згадали історію створення цього дня, обговорили традиції і святкування “Дня матері” в різних країнах, поділились цікавими і смішними історіями з дитинства.

Також неможливо було не згадати матерів наших героїв. Адже для них Деньматері— цедень боротьби матерів замир. Ми схиляємо голови перед матерями наших солдат, наших героїв, чийподвиг неменш значущий перемог наполях битв. Саме їх любов, віра всвою землю, країну, народ, всвій мирний будинок завжди рятувала і продовжує оберігати Україну від численних і нещадних ворогів.

Ми повинні віддати матерям загиблих патріотів найвищі почесті, вписати їх імена вскрижалі української історії. Саме вони подарували нашій країні і всьому народові майбутнє, якенеодмінно буде мирним і світлим.

В цей День хочеться побажати всім мамам найперше миру і спокою, вічної молодості і неземної краси, справжнього щастя, довгих років життя, відмінного, міцного здоров'я, розуміння і відданості в сім'ї. Найголовніше наше багатство - це не гроші і влада, а міцна радісна сім'я з чарівними посмішками наших дітей.

4

 Оксана Дудар,
куратор групи Е-11М
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook