Консолідація земель: дієвий і актуальний інструмент сільського розвитку – огляд і перспективи для України

2 травня 2022 року
   Члени гуртка ««Інноваційні методи в управління земельними ресурсами» відвідали дводенний онлайн-курс лекцій «Консолідація земель: дієвий і актуальний інструмент сільського розвитку – огляд і перспективи для України».


   Курс організований факультетом землевпорядкування НУБіП України та Німецько-українським агрополітичним діалогом (APD) спеціально для студентів університетів України, в яких здійснюється підготовка землевпорядників та геодезистів.
З вітальним словом виступили проф. Тарас Євсюков, декан факультету землевпорядкування НУБІП України, та Аудріус Паура керівник компоненту АПД «Фаховий діалог із земельних відносин». Після цього Аудріус Паура представив проєкт «Фаховий діалог із земельних питань» Німецько-українського агрополітичного діалогу (АПД).
Лекції проводив кращий європейський викладач-практикант професор Йоахім Томас. Було розглянуто основні поняття, принципи та процедури консолідації земель.


   Під час лекцій, відбувався синхронний переклад німецькою та українською мовами. Для перевірки знань, після кожної лекції був невеличкий тест на 4 питання. Студенти та інші учасники лекцій мали можливість задавати питання та отримати на них відповіді.

   По закінченню, учасники що зареєструвались отримали сертифікат учасника курсу!

Ми вдячні за таку мега круту можливість!

Інна Чеботарьова,
секретар гуртка

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook