Звітно-виборчі конференції студентських рад гуртожитків продовжуються

2 жовтня 2014 року

     Одним з найважливіших заходів у житті студентського самоврядування та активних студентів університету є проведення щорічної звітно-виборчої конференції. Головні завдання цього заходу — підбити підсумки роботи за минулий рік, обрати нового голову студентської ради та розробити план дій на майбутнє.
     Так, 1 жовтня пройшла звітно-виборча конференція в гуртожитку № 1.

     На ній були присутні декан лісогосподарського факультету Олександр Бала, його заступник Олександр Соваков, вихователь гуртожитку Микола Кутя, завідувач гуртожитку № 1 Юлія Горкуша, фахівець відділу виховної роботи та студентських справ Наталія Султанова.
     На голову студентської ради свої кандидатури подали студенти 1-го курсу лісогосподарського факультету скороченого терміну навчання В’ячеслав Кадуба та Олексій Ярошенко.

     Після передвиборчих промов до обох кандидатів було поставлено безліч запитань, на які вони гідно давали відповіді. За результатами таємного голосування головою студентської ради обрано В’ячеслава Кадубу.

     Цього ж дня відбулася звітно-виборча конференція студентського самоврядування гуртожитку № 9. До складу президії увійшли директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко, директор компанії «Агропромінвест» Н. Кузьменко, завідувач гуртожитку № 9 Лідія Йовенко.
     Конференція розпочалася зі звіту голови студентської ради гуртожитку Богдана Суботи, який подякував за допомогу Дмитру Черкашину та Ларисі Баль-Прилипко.

    Потім директор центру Дмитро Костянтинович представив присутнім фінансовий звіт діяльності гуртожитку та розповів про заплановані роботи на 2014-2015 навчальний рік для покращення соціально-побутових умов проживання студентів в 2014-2015 н.р. Мова йшла про ремонт жіночого душу, часткову заміну вікон та облаштування спортивної кімнати.

     Також з побажаннями успіхів та натхнення звернулася до студентства і Лариса Вацлавівна. А завідувач гуртожитку № 9 Лідія Йовенко вручила подяки найбільш активним членам студентської ради.

     Кульмінацією звітно-виборчої конференції стало обрання нового очільника студради гуртожитку № 9. Ним став єдиний кандидат, якого висунули на голосування, — Субота Богдан.

        


Тож, шановні новообрані голови, пам'ятайте, що вас підтримує студентство, і доведіть всім, що Ви гідні цієї підтримки!!!

Інформаційний відділ ННЦ виховної роботи і
соціального розвитку

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook