Ректорат: контролюємо якість освітнього процесу та готуємося зустрічати абітурієнтів на День відкритих дверей

2 травня 2022, 14:44
     2 травня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Очільник університету проінформував, що 3 травня о 12 годині відбудеться нарада за участі керівників факультетів та ННІ щодо завершення навчального семестру, проведення Дня відкритих дверей тощо.

     Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша доповів про завершення добору до аспірантури – ще 13 здобувачів поповнили лави наукової зміни. У межах підготовки до 124-річниці університету контролюється виконання плану підготовки. Нагадаємо, в цьому році ми відзначатимемо річницю університету 27 травня.

     Учений секретар Оксана Барановська проінформувала про відновлення роботи відділів документування та архіву в черговому режимі.
    Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на старті з 3 травня ХІ «Фестивалю студентської науки-2022», роботі із супроводу публікаційної та патентної активності вчених, системної роботи з формування тематичного плану досліджень на 2023 рік, проведенні ряду науково-практичних семінарів, підготовки до щорічної повірки та калібрування засобів вимірювальної техніки наукових лабораторій університету. В НДГ запланована обробка озимої пшениці засобами захисту рослин, завершення сівби соняшнику та підготовка ґрунту і внесення добрив під посів кукурудзи.

     Голова Студентської організації Марина Когут зупинилася на наданні спільно з профспілкою студентів та аспірантів допомоги студентам, які постраждали від російської агресії. Протягом березня-квітня проведений ряд заходів для отримання додаткових балів до академічного рейтингу. Наразі триває акція в соцмережах щодо підтримки Збройних Сил України. Вона внесла пропозиції щодо врахування до академічного рейтингу участь студентів в обороні держави. Анонсувала футбольний турнір миру між командами адміністрації, студентства, волонтерів та представниками територіальної оборони. Час та місце буде повідомлено додатково.
     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував про підготовку до засідання кадрової комісії, на якій буде розглядатися питання продовження строків трудових договорів, які завершуються 30 червня.

      Начальник відділу дистанційної освіти та співпраці з відокремленими підрозділами Олександр Санченко в Немішаєвському фаховому коледжі відновлено постачання води, електрики, працює комп’ютерна мережа, передано 17 комп’ютерів. В Ірпінському фаховому коледжі більше 170 вікон затянуті спеціальною плівкою, продовжується ліквідація наслідків обстрілів будівель закладу.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про завершення розрахунків щодо приведення бюджету університету до доведеного секвестрування державного бюджету, які будуть представлені згодом. Триває співпраця з Китаєм щодо роботи нашої філії. Формується група підтримки для участі в міжнародних грантах на дослідження.

    Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко закцентував на аварійних ремонтах в гуртожитках, упорядкуванні території, підготовці об’єктів до 124-річниці університету.
     Начальник навчального відділу Ярослав Рудик відмітив ріст підключень студентів до онлайн занять. На сторінках факультетів та ННІ розміщається графік екзаменаційної сесії.

     Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на залученні студентів до активної підготовки до сесії, які не мали змоги під’єднуватися до онлайн занять. На інформаційно-консультаційних курсах навчання зміщено в бік підготовки до складання національного мультипредметного тесту.

     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – контролювати закінчення весняного семестру та підготовку до сесії, організувати за потреби індивідуальну роботу зі студентами з метою проходження проміжної атестації та підготовки до здачі іспитів. Сергію Кваші – внести пропозиції з організації гуманітарної допомоги, систематизувати волонтерську діяльність. Директору ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Геннадію Ржевському – узагальнити результати проведення днів відкритих дверей на факультетах та в ННІ, організаційно забезпечити проведення загально університетського Дня відкритих дверей 5 травня о 13 годині. Оксані Барановській – сприяти затвердженню статуту університету зі змінами. Вадиму Ткачуку, Валерію Іщенку – запровадити економію енергоресурсів та фінансів., обмежитися витратами на ліквідацію аварійних ситуацій.

     Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook