Розвиток фахових компетентностей у міждисциплінарних напрямах наукових досліджень здобувача Дарини Вакулик

21 квітня 2022, 10:00

У рамках спільної роботи факультету аграрного менеджменту та гуманітарно-педагогічного факультету 19-20 квітня 2022 року було проведено VI Міжнародну науково-практичну онлайн-конференцію студентів, аспірантів та молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України».

До конференції доєдналося більше 100 осіб, серед яких - провідні науковці нашого вузу, аспіранти, здобувачі вищої освіти І-ІV курсів, магістри, а також практичні працівники з України та зарубіжних держав, які активно займаються науковими дослідженнями у сфері економічних наук.

Науковців кафедри статистики та економічного аналізу представляли завідувач кафедри, професор Інна Лазаришина, доцент  Алла Чухліб та здобувач освітньо-наукового ступеня PhD Дарина Вакулик.


До заходу доєдналися й практики і науковці зарубіжних держав – Amit Goel з Індії та Alina Svechkina – з Ізраїлю, які висловили слова підтримки Україні, українському народу та українським науковцям.

 

 Окрім того, пані Аліна розповіла про навчання закордоном та запросила всіх бажаючих доєднатися до Ізраїльських програм навчання.

Основним напрямком наукового дослідження Вакулик Дарини є управління та аналіз податковими розрахунками в умовах цифровізації. Оскільки податкові розрахунки є одним з найважливіших складових витрат підприємства, Дарина вважає, що в умовах стрімкого розвитку технологій, надзвичайно важливим є пошук системи, яка б надала змогу не тільки фіксувати дані, але і контролювати податкові витрати організації. З метою розвитку фахових компетентностей у міждисциплінарних напрямах наукових досліджень Дарина Вакулик підготувала доповідь на тему: «Роль цифрових технологій у сфері справляння податків».  Адже представлення і апробація результатів наукових напрацювань перед науковцями суміжних з нашою спеціальністю наукових шкіл з управління та адміністрування дозволяє більш системно та інноваційно підійти до вирішення проблем дисертаційного дослідження.

 

Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу,

 професор Інна Лазаришина

Здобувач освітньо-наукового ступеня «доктор філософії»

 спец. 071 Облік і оподаткування Дарина Вакулик 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook