Участь членів гуртка у І етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

28 січня 2022 року
      В січні місяці відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 05.11.2021р. №1179 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 навчальному році» на кафедрі фінансів був проведений перший етап конкурсу студентських наукових робіт.
  Метою проведення конкурсу є сприяння реалізації здібностей обдарованих студентів, стимулювання їх до творчого самовдосконалення, розкриття та використання наукового потенціалу. На розсуд комісії студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» члени гуртка «Інвестор» представили різнопланові та неординарні дослідження. Всього було заслухано 16 робіт, які були підготовлені гуртківцями кафедри фінансів.

    Лізингові відносини у забезпеченні аграрних підприємств представила Даяна Міщенко (науковий керівник – к.е.н., доц. Скрипник Г.О.), де зроблено акценти на специфіку галузі, проаналізовано сучасний стан та тенденції розвитку лізингових відносин аграрних підприємств, а також проведено економічну оцінкулізингових операцій в аграрних підприємствах.

     Богдан Невгад представив дослідження на тему: «Оцінка фінансового стану підприємства», яку виконав під керівництвом д.е.н., доц. Лемішко О.О. В роботі детально проаналізовано методики оцінки фінансового стану підприємства та запропоновано шляхи його покращення.
     Студентка 2 курсу Яна Гедін (науковий керівник – к.е.н., доц. Шевченко Н.Ю.) представила свої дослідження на тему: «Розвиток фінансової системи України». У роботі проаналізовано сутність фінансової системи та її складові елементи. Визначено основні проблеми та заходи щодо їх вирішення, розглянуто перспективи розвитку фінансової системи України.

     В ході жвавої дискусії та обговоренні, кращі наукові роботи були рекомендовані до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт за відповідними галузями знань і спеціальностями.
 
Вероніка Сотникова,
секретар наукового гуртка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook