Оцінка якості силосованих кормів та багато інших питань у полі зору науково-практичної он-лайн конференції на кафедрі годівлі тварин і технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

29 квітня 2022 року

    28 квітня 2022 р. на кафедрі годівля тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного було проведено Міжнародну науково-практичну он-лайн конференцію «Оцінка якості силосованих кормів» присвячену сучасним та інноваційним методам оцінки якості об’ємистих кормів.

     З вступним словом до учасників конференції звернувся завідувач кафедри годівлі тварин та технології кормів професор Михайло Сичов. Він у кількох словах зупинився на проблематиці конференції.

     І як зазначив Михайло Юрійович приємно, що цей потужний за своїм складом і проблемами, що висвітлюються, науковий захід, відбувається саме на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, а його організатором є кафедра годівлі тварин та технології кормів імені Павла Дмитровича Пшеничного.

     Потому модератор форуму професор Михайло Сичов запросив спікерів до слова. Про сучасні підходи до аналізу об’ємистих кормів доповів Dennis Klein Koerkamp – міжнародний консультант з питань годівлі ВРХ, технічний директор AVA Group, Eurofins Agro (Нідерланди).

     Синхронний переклад здійснював вихованець кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. ПшеничногоЮрій Позняковський.

      Який поділився результатами останніх світових наукових досліджень щодо оцінки якості об’ємистих кормів.

    У перервах між доповідями учасники активно обговорювали існуючі наукові проблеми у галузі тваринництва в цілому та годівлі тварин і технології кормів зокрема.

Програма конференції:

    Учасники Міжнародної науково-практичну он-лайн конференції «Оцінка якості силосованих кормів» відзначили, що захід відбувся на високому організаційному та науковому рівні. Обрана тема науково-практичної конференції послугувала плідним підґрунтям для обміну думками із зазначеної проблематики.

Доцент кафедри, кандидат с.-г. наук
Дмитро Уманець
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook