Перманентний зв'язок і важливість співпраці колективу студентського містечка

27 квітня 2022 року
     У студентському містечку відбулись традиційні щотижневі збори із завідувачами гуртожитків, в цей раз за участі Сергія Кваші проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку. Проректор, за підсумками ректорату, вирішив з перших уст донести усі поставлені завдання ректора університету Станіслава Ніколаєнка, які стосуються ефективного функціонування гуртожитків у період воєнного стану та підготовки гуртожитків до поселення студентів на новий 2022-2023 навчальний рік.

    Сергій Кваша розпочав зібрання із привітання з світлим святом Великодня, побажав терпіння та мирного неба над головою. Слід пам’ятати, що добро завжди перемагає, а світло людської душі нездатна поглинути жодна темрява. За 2 місяці цієї війни Україна стала героєм для усього вільного світу. У ці дні випробувань ми наближаємо нашу Перемогу, молимось за Мир і закінчення війни. Розповів присутнім про політичну ситуацію в країні, обстановку в місті Києві, а також подальші плани керівництва щодо відбудови країни. Кожен день героїчного супротиву, кожну годину йде боротьба за свою національну автентичність.

     У результаті бомбардувань, на щастя, кампус не пошкоджено. Студенти, що залишились у гуртожитках забезпечені усіма необхідними умовами настільки, наскільки це можливо. Навіть у такий складний час, злагоджений механізм роботи, безперервний контроль Сергія Стецюка, директора студентського містечка, невтомна праця персоналу гуртожитку, постійна допомога від друзів та профспілок університету дало змогу не припиняти життєдіяльність гуртожитків, а навпаки працювати ще більше заради наших студентів, майбутнього нашої держави.
     Зосередили увагу на підготовці кімнат для поселення студентів на новий навчальний рік. Важливо, щоб робота не припинялась навіть у час воєнного стану. Ми віримо у Збройні Сили України, віримо у нашу перемогу, а вона вже близько. Тому гуртожитки мають бути підготовлені до поселення студентів нового набору, незважаючи на усі перешкоди. Сергій Васильович, розповів, що робота у гуртожитках відновилася, розпочинають поточні ремонти, усуваються недоліки. Завідувачі гуртожитків спільно із іншими співробітниками працюють над покращенням житлових умов та вже з нетерпінням чекають повернення студентів. Також обговорювалось і інші питання, що стосуються функціонування гуртожитків. Підсумовуючи, Сергій Стецюк, окреслив головні цілі роботи, звернув увагу на найбільш важливі питання. Закликав підтримувати постійний зв'язок між працівниками і важливість співпраці колективу студентського містечка.

     Віримо, що вже у вересні двері гуртожитків відчиняться перед вступниками під звуки гімну України, а не сирени повітряної тривоги, а над головами буде безхмарне, мирне небо.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook