Якість освіти, проведення дня відкритих дверей і плани на травень обговорили гуманітарії на щотижневій адміннараді

27 квітня 2022 року

   І навіть у складний воєнний час життя триває. А це означає, що маємо думати про майбутнє, працювати на майбутнє, зберігати і примножувати інтелектуальний потенціал України. Як цього досягати, на що спиратися в щоденній праці вирішували на щотижневій адміннараді на гуманітарно-педагогічному факультеті.
   Онлайнову адміністративну нараду декан факультету Інна Савицька розпочала з короткого підсумку проведених заходів за минулий тиждень: дві міжнародні та одна всеукраїнська науково-практичні конференції, науково-методичний семінар «ІІ Кантівські читання», суботник, відкрита лекція директора Українського центру вивчення історії Голокосту Анатолія Подольського для студентів НУБІП України. Така активність допомагає відчути безпеку, підживлювати впевненість у завтра.

   Аналізуючи результати щоденного моніторингу деканатом і випусковими кафедрами присутності студентів на навчальних заняттях, Інна Миколаївна підкреслила, що всі студенти наразі перебувають у безпечних місцях, з ними деканат, завідувачі кафедр і наставники академічних груп на постійному зв’язку. Однак ще потребує додаткових зусиль робота зі студентами-іноземцями.

   Декан наголосила, що профорієнтаційна робота – перший пріоритет діяльності факультету. У зв’язку з цим обговорили проведення факультетського дня відкритих дверей для випускників коледжів і технікумів, зустрічей зі студентами випускних курсів.

 

 

   На адміністративній нараді наголошено на організованому відповідно до наказу ректору № 160 завершенні навчання у весняному семестрі, на проведенні підсумкової атестації та випуску бакалаврів, а також на вступі випускників до магістратури. У полі зору були й питання облаштування медіалабораторії, відкриття якої заплановано на День Університету, атестування аспірантів, проведення ІІI Міжнародної міждисциплінарна конференція «фахові мови й новітні підходи до їх викладання» (LSP 2022), підготовка до ХІ «Фестивалю студентської науки – 2022» та інші травневі заходи.
   Інна Миколаївна нагадала, що на виконання Указу Президента України «Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України» в університеті щоденно о 9-00 проводиться хвилина пам’яті за нашими співвітчизниками, які загинули на війні.
   Розглянуто й низку інших важливих питань життєдіяльності факультету!
   Віримо в Перемогу. Усе – Україна!

Світлана Харченко,
заступник декана гуманітарно-педагогічного факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook