Вчена рада ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розглянула низку питань, пов’язаних із забезпеченням якості освітнього процесу в умовах війни

26 квітня 2022 року

    Відповідно до плану засідань відбулась квітнева вчена рада ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України.
    Основна увага порядку денного стосувалася забезпечення освітньої, наукової, виховної та господарської діяльності ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в умовах війни та аналіз якості змішаного дистанційного навчання в умовах військового стану.

    На порядку денному – затвердження програм та структур атестаційних комплексних екзаменів для здобувачів вищої освіти ОС «Бакалавр», розроблених робочими групами на чолі з гарантами освітніх програм Олександром Синявським (спеціальність 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка) та Наталією Заєць (спеціальність 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології), які презентували результати кропіткої праці.

     Доповідачі поінформували присутніх про вимоги МОН України до атестації студентів в умовах військової агресії, озвучили основні компоненти освітньо-професійної програми із циклу спеціальної підготовки, питання по яким увійшли до єдиного державного кваліфікаційного екзамену зі спеціальностей 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.
    На розгляд членам вченої ради були представлені розроблені програми атестаційних іспитів.

 

    Вчена рада ухвалила рішення про затвердження необхідних документів для проведення атестаційних екзаменів для випускників освітньо-професійної програми підготовки фахівців освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальностями 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології.

    Затим заступник директора з навчальної і виховної роботи Семен Волошин провів аналіз якості змішаного дистанційного навчання в умовах воєнного стану, покоментував оновлений графік освітнього процесу та результати моніторингу освітнього процесу.

     Підсумки роботи колективу у березні-квітні підбив директор інституту Віктор Каплун із повідомленням про результати освітньої, наукової, виховної та господарської діяльності ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження в умовах війни.

 

    До завершення семестру колективу ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження необхідно завершити роботу щодо відповідності ЕНК дисциплін закріплених за кафедрами у відповідності до чинних нормативних документів НУБіП України, організовано провести літню сесію і готуватись до проведення практик у цих складних умовах, продовжувати виконувати календарні плани науково-дослідних тематик і готувати нові дослідницькі проєкти.
    Додаткові доручення стосувалися забезпеченню постійного моніторингу умов перебування студентів та НПП, ефективного використання всіх наявних можливостей та засобів організації дистанційного та змішаного навчання для виконання навчального плану у повному обсязі.

Тетяна Книжка,
секретар вченої ради
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook