Старостат на факультеті ІТ за участі проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку

24 квітня 2022 року

22 квітня 2022 року відбувся черговий старостат факультету за участю проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваши. Проректор відвідав деканат факультету інформаційних технологій в нашому навчальному корпусі 15 та долучився до спілкування з нашими старостами.

Сергій Миколайович привітав студентів, поспілкувався з старостами щодо проблемних моментів навчання під час воєнного стану та відповів на багаточисельні питання. Нагода поспілкуватися з проректором підкреслює, що думка кожного студента важлива для керівництва університету, що ми опікуємось та розуміємо з якими проблемами стикаються студенти в різних куточках нашої країни, що ми реагуємо та намагаємось допомогти кожному.

Про особливості сучасного стану та навчання в Університеті, про основне завдання студентів – навчатися та отримувати якісні освітні послуги, про оплату за навчання на наступний рік йшлося у виступі проректора Сергія Кваши.

Декан факультету Олена Глазунова акцентувала, що на порядку денному стояли питання, пов’язані з обговоренням результатів проміжної атестації, необхідності ліквідації боргів з атестації та звітування старост щодо інформації про місця перебування кожного члена групи. Кожен староста мав змогу прокоментувати ситуацію в групі щодо місця перебування та можливості навчатися кожного студента (наявність безперебійного зв’язку, доступ до мережі). Було відзначено, що ситуація з результатами проміжної атестації поліпшилася – багато студентів вже справилися з виконанням завдань, які були необхідними і достатніми, щоб бути атестованими з певних дисциплін.

Старостат об`єднує всіх старост академічних груп факультету денної форми навчання. За необхідності на стростат запрошуються наставники академічних груп. Голова студорганізації факультету Аліна Семенко наголосила на уникненні проявів спекуляцій з боку деяких студентів щодо можливостей навчання, необхідності виконання основних вимог ЕНК.

Під час зустрічі студентів цікавили питання щодо закінчення семестру, можливостей додаткових занять з деяких освітніх компонент, нарахування стипендій, оплати за проживання в гуртожитках та навчання.

Понад 1,5 години продовжувалось спілкування з деканом та працівниками деканату: жваве, конструктивне, спрямоване спільну мету, на позитивний результат, на подолання проблемних моментів. Тож до роботи! Кожен на своєму місці, по-максимуму, і все буде добре, все буде Україна.

 

Клименко Наталія, заступник декана факультету ІТ
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook