Круглий стіл на тему "Комплексна організація освітнього процесу: синергетичний підхід"

6 November 2017, 21:21

Згідно з Законом України «Про вищу освіту» (2014 р.) вища освіта визначається як сукупність систематизованих знань, умінь і практичних навичок, способів мислення, професійних, світоглядних і громадянських якостей, морально-етичних цінностей, інших компетентностей, здобутих у вищому навчальному закладі.

Уже біля 120 років Національний університет біоресурсів і природокористування України успішно здійснює науково-дослідну та освітню роботу, керуючись найкращими вітчизняними та світовими традиціями, сучасними принципами і новітніми тенденціями розвитку сфери освітніх послуг. Невідкладне завдання сьогодення для менеджменту, і зокрема, управління освітою: забезпечити самокерований і самопідтримуваний розвиток, що народжує іскри інновацій.

На кафедрі методики навчання та управління навчальними закладами 9 листопада 2017 р. пройшов захід до 120-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України: круглий стіл на тему "Комплексна організація освітнього процесу: синергетичний підхід", у межах наукового гуртка "Методологія та методика наукових досліджень".

Керівник гуртка
професор Журавська Н.С.


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook