Міжнародне партнерство Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) та українських університетів-партнерів задля підтримки українських студентів, викладачів та науковців!

19 квітня 2022 року

   19 квітня 2022 р. розпочав свою роботу міжнародний онлайн-тренінг-підвищення кваліфікації на тему: "Методи спрощеного програмного планування та автоматизація процесів планування діяльності підприємства за допомогою програми МАХ", організований Університетом прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) у рамках програми підтримки українських партнерських інституцій.

   Представники семи українських аграрних університетів, серед яких НПП та студенти факультету аграрного менеджменту та економічного факультету НУБіП України, виявили бажання прийняти участь у тренінгу.
   Лектор, доц. УПН Вайєнштефан-Тріздорф Георг Шауер у перший день ознайомив слухачів із популярними методичними підходами до планування господарської діяльності підприємства і зупинився на основних розрахунках, які ґрунтуються на маржинальній калькуляції виробничих процесів. Також він детально пояснив слухачам методику розрахунку потреби сільськогосподарського підприємства в робочій силі, оборотному капіталі і землі. Більше того, учасники онлайн-тренінгу розглянули основні статті змінних витрат, здійснили компаративний аналіз їх структури і значень в Німеччині та Україні.
   Семінар триватиме два тижні, протягом яких слухачі отримають ґрунтовні знання із планування господарської діяльності підприємства за допомогою програми прийняття управлінських рішень МАХ, що має прикладний характер і широко використовується практиками-аграріями в Німеччині.
Наталія Коваленко,
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та ЗЕД
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook