Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації

18 квітня 2022 року

 

Всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації

«ОСВІТНІЙ ПРОЦЕС В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ В УКРАЇНІ»

3 травня – 13 червня 2022 року

Для участі у всеукраїнському науково-педагогічному підвищенні кваліфікації запрошуються науково-педагогічні співробітники закладів вищої освіти, наукові співробітники наукових установ, практичні працівники, докторанти, аспіранти, студенти та всі бажаючі, які зацікавлені питаннями організації освітнього процесу в сучасних умовах.

Уже більше місяця вся наша країна та весь цивілізований світ потерпають від діянь та наслідків жорстокої війни росії проти України. Війна внесла свої корективи, беззаперечно, в кожну сферу нашого життя. Однак, попри всі найтяжчі складнощі, які виникли у зв’язку з повномасштабним військовим вторгненням, потрібно продовжувати вірити в краще майбутнє та не забувати про значущість освіти. Саме тому Національний університет «Одеська юридична академія» ухвалив рішення провести всеукраїнське науково-педагогічне підвищення кваліфікації, аби проаналізувати та надати практичні поради щодо проведення освітнього процесу в умовах військового стану.

Професійна програма підвищення кваліфікації розроблена із урахуванням новітніх науково-обґрунтованих підходів до організації навчання дорослих, досягнень психолого-педагогічних, соціальних та поведінкових наук, і спрямована на розвиток та удосконалення юридичної, психолого-педагогічної, комунікативної, інформаційно-комунікаційної компетентностей, а також практичних умінь і навичок інтерактивної взаємодії та професійно-особистісного розвитку для підвищення ефективності професійного спілкування та здійснення педагогічної діяльності.

Кожен учасник підвищення кваліфікації отримає сертифікат та збірник тез науково-методичних доповідей в електронній формі.

Навчальне навантаження становить 6 кредитів ECTS (180 годин) і розподіляється по 6 годин кожен день протягом 6 робочих тижнів.

У межах заходу передбачено проведення чотирьох онлайн-лекцій у ZOOM:
• 10 травня о 14:30 – лекція «Організаційні та правові новели освітньої галузі в умовах воєнного стану». Спікер – Дикий Олег Вікторович, кандидат юридичних наук, доцент, декан факультету кібербезпеки та інформаційних технологій Національного університету «Одеська юридична академія», експерт з акредитації освітніх програм Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти;

• 17 травня о 14:30 – лекція «Правове регулювання трудових відносин у закладах освіти в умовах воєнного стану». Спікер – Серебро Михайло Володимирович, кандидат юридичних наук, адвокат, директор Відокремленого підрозділу «Об’єднане вище професійно-технічне училище сфери послуг Національного університету «Одеська юридична академія»;

• 24 травня о 14:30 – лекція «Академічна доброчесність в умовах дистанційного навчання». Спікер – Ульянова Галина Олексіївна, доктор юридичних наук, професор, проректор з навчальної роботи Національного університету «Одеська юридична академія»;

• 31 травня о 14:30 – лекція «Практичні поради для покращення освітнього процесу в умовах воєнного стану». Спікер – Горбаченко Станіслав Анатолійович, доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри кібербезпеки Національного університету «Одеська юридична академія».

Посилання на онлайн-лекції будуть надіслані всім учасникам після сплати за участь. Онлайн-лекції будуть збережені.

Учасникам необхідно до 29 квітня 2022 року (включно):
1) заповнити заявку;
2) надіслати на електронну адресу advanced.training2022@gmail.com відскановану копію квитанції про сплату організаційного внеску (координатор направить вам реквізити після того, як Ви заповните заявку).

Зверніть, будь ласка, увагу!
З 3 травня по 13 червня 2022 року (включно), упродовж підвищення кваліфікації, учасники надсилають на електронну адресу advanced.training2022@gmail.com тези науково-методичної доповіді.
Тема листа: Підвищення кваліфікації в НУ «ОЮА».

Більш детальну інформацію про захід Ви можете переглянути в додатку до цього повідомлення та на сайті.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook