Профорієнтаційна діяльність та робота наставників академічних груп у полі зору вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів

17 квітня 2022 року

     14 квітня 2022 року відбулося чергове засідання вченої ради факультету тваринництва та водних біоресурсів, на якому були розглянуті важливі питання життєдіяльності факультету.

    Першим питанням порядку денного вченої ради став звіт про підходи до профорієнтаційної роботи на кафедрах: аквакультури; біології тварин; генетики, розведення та біотехнології тварин; гідробіології та іхтіології. Завідувачі кафедр, професори Віталій Бех, Сергій Рубан, Микола Сахацький та доцент Наталія Рудик-Леуська доповіли про проведену роботу. Декан факультету звернув увагу членів вченої ради на те, що працівникам факультету необхідно зосередити увагу саме на проведенні профорієнтаційної роботи серед школярів, випускників коледжів та технікумів та інших навчальних закладів.

    Наступне питання про стан та шляхи покращення роботи наставників академічних груп факультету доповів доцент Василь Бочков, зазначивши що не дивлячись на складний для нашої країни час, всі куратори проводять організаційні години зі своїми групами, з кожним студентом є індивідуальний зв'язок.

    Потому голова навчально-методичної ради факультету, доцент Сергій Грищенко виніс на розгляд вченої ради затвердження навчальних планів ОС “Бакалавр” та ОС “Магістр” за спеціальностями: “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” і “Водні біоресурси та аквакультура” на 2022‒2023 навчальний рік. Поряд з цим директор НДІ технологій та якості продукції тваринництва, доцент Чумаченко І.П. виніс на розгляд вченої ради затвердження навчальних планів освітньо-наукових програм підготовки доктора філософії зі спеціальностей: “Водні біоресурси та аквакультура” та “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва”.

    Жваве обговорення та зацікавлення викликала наукова доповідь завідувача кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного, професора Михайла Сичова на тему: “Архітектор тканин тіла тварин”.

     Також на засіданні вченої ради були розглянуті й інші питання життєдіяльності факультету.

Людмила Зламанюк,
секретар вченої ради факультету

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook